跳至

首頁
12345...45

尾頁

男爵府

0509 閒聊地帶 PART 25

又過2000大關,開part 25啦 ~

各位繼續捧場呀

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: 0509 閒聊地帶 PART 25

joanne,
我試下幫你搵搵,
你想要大圖畫/大字/少字既書, 是嗎?
有冇咩 budget?

男爵府

Yes,尋日4個大人2個BB去,任食+order 2jar orange juice (要pay $),食左 $583-
jolo 寫道:
joann,
想 8下...
尋日你地係咪去 小肥x ???
尋晚我同老公講話有 任食... 老公唔信, 佢話係我聽錯... 因當年小肥x 新開時, 我同佢兩個大人係旺角果間, 都食左 5百幾.....

大宅

mat 媽, jolo & weewee,
我留左言去之前個thread, 可唔可以look一look呀?

翡翠宮

好媽媽勳章

thx ~~~
budget ... 我唔知價呀...
一百蚊一本, 少唔少得滯呀 ??? ?-( ?-(
我想搵, 大圖畫、少字, 最好內容有 動物 or 車 or 食野 之類, 泡菜 like 呀.....
都唔明點解, 泡菜對 noddy 同 迪士尼公仔無興趣... 可能佢覺得迪迪尼 d 公仔唔吸引....我有隻迪士尼英語教室, 係講醜小鴨 (中途加插米奇、唐老鴨、高飛之類), 即走唔睇....

mat媽 寫道:
joanne,
我試下幫你搵搵,
你想要大圖畫/大字/少字既書, 是嗎?
有冇咩 budget?

子爵府

幾個月前買的..
我 set english time.. 唔齊
noddy 就有埋讀 card 機, 故事又簡單 d..
不過歌曲方面, english time d 歌好聽好多..
一 set noddy 幾錢? 我 pm 你啦..

[quote]
米奇 寫道:
早晨~~

mat媽,
你之前係咪已經有set English Time呀? 你幾時又買多set noddy呀? 你覺得English Time/Noddy好d呀? Noddy一set包咩, 同幾多錢呀? 上星期我

翡翠宮

好媽媽勳章

咁平 ~~~
當年我兩個都 5百幾, 重無嗌野飲....
好記得佢 d 羊, 片得好靚, 一圈圈咁, 碟好大呀... 不過, 量好少呢.....
最衰泡菜啦... 唔去得十.... 除破壞之外, 佢一食飽就要走, 唔俾我食.... 如果十, 俾得佢食o黎, 我無時間食..... :-(

[quote]
Joann 寫道:
Yes,尋日4個大人2個BB去,任食+order 2jar orange juice (要pay $),食左 $583-

大宅

早~~昨晚....蛋同芊火鍋左成3個鐘...

我發覺5個月肚=7個月咁大...一食飽,就有d拉緊feel~ :-(
好彩近home快速沖完涼後查d欖欖油,先冇拉緊...

翡翠宮

好媽媽勳章

米奇,
好呀 ~ thx ....
我想買 pooh 廣東話 vcd , 教 abc 同 123 ..... 麻煩哂....

男爵府

下星期日, 諗住join阿ling去食"沙x皇"

翡翠宮

好媽媽勳章

mat 媽,
8卦下....
你 set noddy d vcd, 係咪 先一首歌, 跟住教生字同 好似卡啦 ok 咁, 俾你唱番首歌o架 ??? ?-( ?-(

子爵府

報到先。

子爵府

米奇,
可以 check pm 喇 :mrgreen:

翡翠宮

好媽媽勳章

3個鐘 .....
泡菜無可能囉........

蛋蛋媽410 寫道:

我發覺5個月肚=7個月咁大...一食飽,就有d拉緊feel~ :-(

男爵府

ling ling,

蛋火鍋完, ok嘛??? :mrgreen:

子爵府

唔係..

vcd...
就有 故事, 有兩個公仔講下野, 再一次故事 (相同的), 又有兩個公仔講下野..

故事裡面有歌仔,
有時唱下歌, 有時介紹 color, 總之同 vcd 內容一致

jolo 寫道:
mat 媽,
8卦下....
你 set noddy d vcd, 係咪 先一首歌, 跟住教生字同 好似卡啦 ok 咁, 俾你唱番首歌o架 ??? ?-( ?-(

大宅

米奇,

我唔係改名專家,等我諗下先再話俾你聽

男爵府

昨晚我有我食, 芊有芊食, 芊爸有芊爸食.
So我無點理芊, 我&芊爸可以食好多, hehe~ [quote]
jolo 寫道:
3個鐘 .....

子爵府

我好 like 火鍋架 :-(
帶住mat , 肯定食唔到...

jolo 寫道:
3個鐘 .....

[quote]
蛋蛋媽410 寫道:

[/quote]

大宅

mat媽,
煩請再check pm丫.

首頁
12345...45

尾頁

跳至