跳至

首頁
12345...45

尾頁

大宅

Re: 0509 閒聊地帶 PART 25

Joann 寫道:
ling ling,

蛋火鍋完, ok嘛??? :mrgreen:

joann~
蛋昨晚9:15一回家倦c即sleep~
之後11:00爆醒,扭喊左一陣,嘔左一細口奶~再定定睇左陣vcd~sleep...........算ok羅... :mrgreen:

大宅

jolo,
我嗰時只係見過中文板既123咋. abc好似唔覺有喎. 或者我都幫你睇睇啦, 如果有, 我係咪幫你買哂兩隻呀?

翡翠宮

好媽媽勳章

DEL

大宅

我都有set cheap cheap noddy,係上次o係深圳書城買, $100,有10隻dvd同10本故事書同一隻表,故事書同dvd內容一樣,但全部都係故事,我覺得係教小朋友德育ge故事,故事中間唔時有d歌唱,我自己覺得幾好,不過對謙謙黎講就深d,所以我都係間中睇下,諗著等佢大d再俾佢睇

但質素方面就好好,比ok個套vcd好好多

大宅

Joann 寫道:
昨晚我有我食, 芊有芊食, 芊爸有芊爸食.
So我無點理芊, 我&芊爸可以食好多, hehe~ [quote]
jolo 寫道:
3個鐘 .....
泡菜無可能囉........

小芊比蛋坐得定好多~
蛋中場要行街life門口~3次~佢又食火鍋又食奶...@@""
但我同蛋ba都飽c左........

大宅

weewee 寫道:
米奇,

我唔係改名專家,等我諗下先再話俾你聽

你學歷高嘛.
thanks~~

翡翠宮

好媽媽勳章

me 2...
我以前兩丁大人... 好懶, 成日十 ... 夏天都開冷氣 + ...

[quote]
mat媽 寫道:
我好 like 火鍋架 :-(
帶住mat , 肯定食唔到...

男爵府

昨晚我顧住食無點理芊,其實應該懺悔.........

大宅

joann,

小肥牛邊書有?4大人$5xx好吸引wor

大宅

你唔好咁講啦 我都係一般普通媽咪only
米奇 寫道:
[quote]
weewee 寫道:
米奇,

我唔係改名專家,等我諗下先再話俾你聽

你學歷高嘛.
thanks~~[/quote]

翡翠宮

好媽媽勳章

好呀 ~ 好呀 ~~~~ 如果有, 要哂兩隻....
麻煩哂你.....

米奇 寫道:
jolo,
我嗰時只係見過中文板既123咋. abc好似唔覺有喎. 或者我都幫你睇睇啦, 如果有, 我係咪幫你買哂兩隻呀?

大宅

男爵府

芊回家中途已sleep~
回家後醒, 勁玩一輪, 食完支奶, 11點半即sleep :mrgreen:
蛋蛋媽410 寫道:
[quote]
Joann 寫道:
ling ling,

蛋火鍋完, ok嘛??? :mrgreen:

joann~
蛋昨晚9:15一回家倦c即sleep~
之後11:00爆醒,扭喊左一陣,嘔左一細口奶~再定定睇左陣vcd~sleep...........算ok羅... :mrgreen: [/quote]

大宅

weewee,
你喺深圳書城買嗰set noddy, 係咪有d講國語同簡體字架? 好耐之前, 爸爸喺旺角上樓既書店都買左一set3隻 noddy, 但質數奇差架.

大宅

jolo,

有無去吉仔睇過 佢有d英文硬皮書都有大圖畫少少字,都係幾十蚊一本,雖然依家個度有d似廢墟,但你都可以去睇下 (琴日我去過都仲有)

另外你有無去過Crown Book?佢都有好多你要個d書

大宅

好開心呀. 原來不知不覺, 悠悠講野已經進步左好多. 可能我地日日對住佢唔太覺, 擒日返嫲嫲屋企, 姑媽同嫲嫲都讚悠悠講野進步左呀.

大宅

男爵府

應該"小肥羊"-我唔知正確location.好似在TST near 加連威老道一商場3/f, 好似有好大個廣告show住在商場外牆
weewee 寫道:
joann,

小肥牛邊書有?4大人$5xx好吸引wor

大宅

jolo 寫道:
好呀 ~ 好呀 ~~~~ 如果有, 要哂兩隻....
麻煩哂你.....

希望幫你買到啦.

翡翠宮

好媽媽勳章

weewee,
我近排無去吉仔呀... 怕多人......
帶住泡菜好難搵書, 佢成日將書架 d 書掉哂落地... 我要忙捉+忙執......
Crown Book, tko 有無呀 ??? ?-(

米奇,
悠悠叻女呀.....
泡菜講野... 唉 ~~~

首頁
12345...45

尾頁

跳至