想生BB

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章

Re: Mum..Mum 俱樂部 (Part 12)

ceci
點解唔去杏花樓呀?? 你想縮沙呀
定係想請我食更好的

做乜要靜雞雞講

珍珠宮

醒目開學勳章

我去食野 + 買送, 今晚煲下 yiu 柱粥食先

侯爵府

chilli...下...我驚有xx ar ma :mrgreen:

妳依家先黎..我今朝o向隔離癲左半日...要走la...

chilli 寫道:
ceci
定係想請我食更好的

做乜要靜雞雞講

侯爵府

係wor...ceci妳係米想請我地食更好gei 野 :mrgreen:

chilli 寫道:
ceci
定係想請我食更好的

珍珠宮

醒目開學勳章

呢 d 皮毛野唔怕既

我啱啱先吸好塵掠好衫, 沖埋個靚涼.
你今朝好得閒呀?

[quote]
1328 寫道:
chilli...下...我驚有xx ar ma :mrgreen:

珍珠宮

醒目開學勳章

ceci,1328
c啦, 我而家好唔鍾意食魚, 咁點算?

侯爵府

哦....幾點 ar, 10:30 得未 ar :mrgreen:

1328 寫道:
ceci..我地今晚先靜雞雞講

侯爵府

chilli
點知你

侯爵府

我同 o pa 交收左啦
不過佢未知會唔會今晚拎返屋企
我聽佢話得閒先拎喎

仲有仲有.....我問左 o pa 野
不過要靜靜雞話你知

chilli 寫道:
我去食野 + 買送, 今晚煲下 yiu 柱粥食先

侯爵府

乜野係 xx 呀

不如你 pm 話我知丫 :mrgreen:

1328 寫道:

侯爵府

食魚蛋 lor :mrgreen:

chilli 寫道:
ceci,1328
c啦, 我而家好唔鍾意食魚, 咁點算?

珍珠宮

醒目開學勳章

魚蛋有無益ga?!

[quote]
ceci愛大咪 寫道:

食魚蛋 lor :mrgreen:

珍珠宮

醒目開學勳章

佢今晚無拎返黎, 佢話聽日先拎.

你同佢講乜? 個衰佬無爆響口講我知喎

[quote]
ceci愛大咪 寫道:

我同 o pa 交收左啦
不過佢未知會唔會今晚拎返屋企
我聽佢話得閒先拎喎

仲有仲有.....我問左 o pa 野
不過要靜靜雞話你知

珍珠宮

醒目開學勳章

關oo乜事? 你諗住等 oo 返學先出黎食呀? 會唔會遲 d 呀? 我可以放佢係 ah e 到, 然後我自己出黎 等我搬定咗就約日子啦.

[quote]
ceci愛大咪 寫道:

chilli
點知你

珍珠宮

醒目開學勳章

1328 今晚放咗 ceci 飛機

[quote]
ceci愛大咪 寫道:

哦....幾點 ar, 10:30 得未 ar :mrgreen:

珍珠宮

醒目開學勳章

oo今日由 6點几 zz 到 10 點几, c 啦, 今晚唔知佢几點先肯 zzz?

ceci.....你得閒影張床墊比我睇下, 得閒先唔急. 我有一張 thomas, 係膠底, 唔知用唔用得呢? 啱用就唔駛買嘛, 你講果 d 夾棉仲要搵人車 我去邊搵人車呀

你最近鍾意玩乜 game ar? o pa 話有 cake mama, 你有無玩過?

珍珠宮

醒目開學勳章

收到料又有xx出現, 好彩你醒目, shuuuuuuuuuu.......

ceci....你好想知呀?! 下次撞見你話你知呀.

[quote]
ceci愛大咪 寫道:

乜野係 xx 呀

不如你 pm 話我知丫 :mrgreen:

侯爵府

侯爵府

如果用新鮮魚打造而成,應該都有益 :mrgreen:

chilli 寫道:
魚蛋有無益ga?!

侯爵府

哈哈....下次撞到你先講你知啦

chilli 寫道:
佢今晚無拎返黎, 佢話聽日先拎.

你同佢講乜? 個衰佬無爆響口講我知喎

首頁

尾頁

跳至