跳至

首頁

尾頁

複式洋房

點算?!Chloe 仲未有牙仔呀!

有冇0607 BB仲未出牙呀? :-( :-( :-( :-(

大宅

Re: 點算?!Chloe 仲未有牙仔呀!

Hayden係6個月時出咗下面2隻到依家都只係見下面想出多一隻,但唔知點解上面1隻都未出.

大宅

CissyEric,

有我個女陪你個女, 佢宜家已經11個月啦, 1隻牙都未見到, 我諗佢應該要等到1歲先出啦, 仲可能一出就出幾隻, 佢daddy都係1歲先出嫁, 我又問過其他人, 佢地話冇問題, 所以都冇得擔心。

洋房

吾洗擔心, 有我個仔陪你個女女, 原來都有bb未出牙仔

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

唔洗擔心,hebe都係9個月先開始出牙,而家8隻一齊出緊ar 一隻都未出晒,之前我都擔心,差不多9月個連影都唔見

大宅

上次去健康院聽講座,姑娘話有D BB成一歲先開始出第一隻牙,冇問題o既...佢話做姑娘咁耐,都未見過BB無牙....

大宅

我有朋友個仔都係一歲兩個月先出牙, 但一出就一次過全出, 所以唔使咁擔心喎..... 遲出或者係件好事, 唔使吽咁耐同忟咁耐嘛...

1/7-3.1kg  1/8-4.5kg  1/9-5.58kg 1/11-7.28kg 9/1-8.55kg 1/7-10.84kg

別墅

唔怕啦...
有我個仔陪你..
我個仔連牙影都冇呀... :-(
放鬆d 啦... 地球人...

洋房

My son has no teeth also!!!!!

別墅

放心不用怕!! 當初我個bb都係未出,我都擔心..不過d人話如果遲出牙仔,可能d牙會靚d (無咁易註牙!!)
p.s. 我有個朋友個bb一歲都未出,不過,之後出牙就好快咁出,快到你唔信….出完一隻又出,短短1個月就出4隻…

複式洋房

Hehe, 我個bb都係未出
http://hk.myblog.yahoo.com/haroldslam

水晶宮

2019新春慶豚圓

Bosco 6個幾月出了下面2隻,7個多月上面又有兩隻,跟住就到依家都未有其他牙仔出!同埋好多bb一歲先開始出牙,一出身體就會標高啦!

大宅

Ha! Oscar都未出牙!
[url=http://lilypie.com][/url

首頁

尾頁

跳至