產前產後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有媽媽響嘉諾撒醫院生嗎???

我依家個c+醫生係響呢間醫院掛勾,所以如果我搵佢生既話都會響呢一間醫生度生既. 唔知你地有冇對呢間醫院有乜野既意見或者發表呢, 歡迎分享. 例如設施, 服務, 價格等等
該用戶已被刪除

Re: 有媽媽響嘉諾撒醫院生嗎???

大宅

hei&hei,
What type of room did you choose to stay? How much did Dr. Li charged you for surgery? Did you have a natural or C-section birth? Were there a lot of Mainland Chinese?
Thanks!

hei&mei 寫道:

service.....good!!
meal....very good!!!
price.....around $50000
my DR is Dominic Li... [quote]
lickulicku 寫道:
我依家個c+醫生係響呢間醫院掛勾,所以如果我搵佢生既話都會響呢一間醫生度生既. 唔知你地有冇對呢間醫院有乜野既意見或者發表呢, 歡迎分享. 例如設施, 服務, 價格等等
[/quote]

大宅

What a coincidence? I also see Dr. Dominic Li.
My first baby was born in July 06 in Canossa (natural delivery) around $44,000. Dr. Li charged $17,000 for both natural delivery and C-section.

My next one will be delivered in November 07 and I will also go to Canossa (although I live in Kwun Tong). I have already reserved space there, but doctor Li said the hospital will call me and ask me to pay deposit soon.

Canossa is very good in terms of service and environment. Not crowded and very quiet. The last time I was there I only saw 2 patients from mainland China who looked well educated to me. Food is also good. Location is a bit less convenienct, but still only less than 10 minutes' taxi ride from Central or Admiralty.

I chose 3-bed ward last time.

大宅

Hi all, I will also go to Canossa. My EDD is August and just paid my deposit last month. When I visited there last month, I didn't notice there was any Mainlander mother. Not crowded and not noisy.

Hi Doublei, what do I need to prepare for 走佬袋?

複式洋房

hei&mei ,

多謝你既分享, 睇黎呢間醫院都幾貴喎

複式洋房

doublei ,

多謝分享, 咁我依家都好有信心喇

大宅

我就覺得嘉諾撒唔好. 因為我12月時係香港港安生(俾4人room $住2人房), 你一按鐘, 不到5分鐘就有姑娘來幫你,仲好有耐性話俾你知(英文中文都ok) 育嬰room又無close廉, 你可以成日走過去睇, 又可以叫佢推bb去window邊俾你睇.幾時想係自己room睇啊b又得. 佢地都好快send啊b去係room到. d食物又好味道又多款式, 又會主動問係要唔要訓前飲奶咁啦. 設施及裝修都新d.

但我家姐佢遲我三星期生, 係嘉諾撒(頭等room), d姑娘又勁busy, 我去到想見b, 佢地又close個廉你見唔到. 跟住係room按鐘叫姑娘, 成大半個鐘都無人來問你做乜事. 我按到個鐘爛才有一個姑娘來,態度又唔好喎, 好似"左"住佢咁 之後又要等成大半個鐘(仲要成日去個姑娘room到追佢)才可以睇bb. 又無食物選, 有一日啊嬸拿了粥俾我家姐食, 之後啊嬸再入來(佢地又唔會拍下門請人可否進來, 係直入) 話"啊你食左啊. 唔係俾你食O架.)之後好嬲咁走左去. 其實係佢自己send錯俾我家姐.但又要話"客人"

其實我家姐係年幾前都係去嘉諾撒(頭等room), D姑娘OK過今次好多. 加上現在好多大陸人來嘉諾撒生. 所以佢地好BUSY. 我家姐其實今次都想去港安生. 因為佢探我時都覺得好正. 不過佢醫生唔肯去, 咁所以就要去番嘉諾撒生. 點知佢D態度咁差.......都無辦法啦. 家姐又唔會再生,因有兩個

所以你最好比較下先啦. 港安勁好.
小叭係06年12月5日出世時重3.23kgs,1個月4.55kgs,2個月6.40kgs,3個月7.72kgs,4個月8.20kgs,5個月8.80kgs, 6個月10.00kgs, 7個月9.55kgs, 8個月10.00kgs, 9個月10.16kgs, 10個月10.45kgs, 11個月10.91kgs
(4個月第一次反身, 5個月坐, 8個半月爬, 9個半月出牙(上面兩只),10個月出牙(上面兩只)12個月7只牙, 11.81 kgs

細叭係09年1月26日出世, 體重6磅半.
4個半月轉身, 5個月識坐, 7個半月出第一只牙(下面)

大宅

I was also delivered my baby in Canossa hospital at the end of April. I think the environment, service and food are very good. The nurse are very helpful, they encouraged me to do the breastfeeding. I didn't see any Mainland mothers during the period.

民房

Hi
I also delivered mby baby at Cannosa in last Oct. I felt good in terms of services and food. I was in 3-bedrooms ward and the other mothers were HK people as well. There were some Mainland people there, not too many. I think the most busiest time for all private hospitals was Dec 06/Feb 07. You had to pay deposit at that and I did't. For me, nurse would answer your call within 2 minutes without delay and they were very very nice while they were teaching you how to mother feed your baby.

大宅

可能真係咁唔好彩啦. 我家姐05年10月份去生BB,D態度同姑娘都好好. 咁06年12月份又去生BB, 真係超級唔同晒, 可能真係12月份比較BUSY啦. (不過我自己都係12月份生BB喎 ) 佢兩次都住頭等ROOM, 不過真係用成十幾萬,俾D咁的服務真係好過份.
小叭係06年12月5日出世時重3.23kgs,1個月4.55kgs,2個月6.40kgs,3個月7.72kgs,4個月8.20kgs,5個月8.80kgs, 6個月10.00kgs, 7個月9.55kgs, 8個月10.00kgs, 9個月10.16kgs, 10個月10.45kgs, 11個月10.91kgs
(4個月第一次反身, 5個月坐, 8個半月爬, 9個半月出牙(上面兩只),10個月出牙(上面兩只)12個月7只牙, 11.81 kgs

細叭係09年1月26日出世, 體重6磅半.
4個半月轉身, 5個月識坐, 7個半月出第一只牙(下面)

大宅

TY2004,

入院登記時, 我joined了套餐, 他會給你一個pack, 裡面有個人清潔用品, 網褲6條, 產婦衛生巾2包, 清洗瓶, 拖鞋, 原子筆

你要帶身份証, 信用咭, 面巾及浴巾, 睡衣 (開胸較方便, 如你要餵人奶), 手提電話/charger, lipstick & 潤唇膏, 護膚品, 相機

網褲及產婦衛生巾如不夠用再請家人添購

大宅

Thanks Doublei. So only personal stuff is needed if I join their package. That's good, no need to brother lar. How about baby? Do I need to prepare anything for my baby?

別墅

doublei

我7月都會去CANNOSSA生.想請問啲姑娘會唔會教你餵人奶,和餵奶時間是否限住?我擔心頭一次唔識餵,就算睇過吓書,始終沒試過,但有人話啲姑娘要按鐘才入來,同唔係點教,好擔心舞唔點阿B.

複式洋房

Fion2504, Cattymeow, karenchan99:
多謝晒你地分享你地既經驗及經歷, 好好呀, 給我一個心理準備及提示..唔該晒.
尋日睇醫生, 醫生都叫我開始要諗定要book醫院, 不過佢話會到時提我的了. 原先我以為我開始睇佢佢就直接同我book好晒tim :p 我正傻婆..:p

大宅

Tofyma,

The feeding time is 8am, 11am, 2pm, 5pm, 8pm, 11pm. (not sure about the mid-night feeding time). During these time, you can go to the breastfeeding room to feed your baby; the nurse will teach you. after breastfeeding, you can also learn to feed baby by formula outside the nursary room.

大宅

for baby, they will have clothes, diapers and hand gloves for the first few days
you only need to prepare a set of baby clothes with a thin wrapping blanket on the day your baby is discharged from hospital
TY2004 寫道:
Thanks Doublei. So only personal stuff is needed if I join their package. That's good, no need to brother lar. How about baby? Do I need to prepare anything for my baby?

大宅

Tofyma,
他們每三個鐘讓你入大房餵一次, 有姑娘會幫你, 教你姿勢, 不過坦白講唔係個個姑娘都好心機教, 佢地會叫你先洗手, 然後抱bb餵奶, 到時有扶手椅, 墊腳木几, 及濕棉花(清潔乳頭用), 你可以用一個枕頭去墊好背部, 最好著開胸衫
另外, 你亦可以要求feed on demand, 即bb喊肚餓時就通知你, 不過一般姑娘都唔係太prefer
如有問題, 可pm我, 我電話再詳細答你
我上一胎餵左9個月, 有左細b先被迫停餵, 應該可以分享一下

別墅

我都係canossa生, 我住2人房, 隔離床無人, 可以係自己房餵人奶, 唔使入餵奶房, 第1日姑娘抱bb入房比我餵, 不過無教我點餵, 第2日姑娘同我講話我可以入餵奶房學餵奶,不過我無入, 第3日佢哋走入嚟我間房教我點餵.

Cannossa環境幾好, 3樓係大房and3人房, 嘈少少, 有幾個大陸人, 2樓係私家房and2人房, 有1個大陸人, 佢住私家房, 無嘈倒其他人.

食物方面可選中或西餐, 味道ok, 亦可以另比錢叫餐廳d野食, 幾十蚊一餐啦, 好味d. 姑娘,呀嬸都好nice, 入房前會knock門, 按鍾好快有人應.

我無住過其他醫院, 唔知佢哋係點, 不過我去過浸會同St. Paul探病, Canossa明顯比佢哋新淨, so, 住佢都應該都唔錯.

禁止訪問

醒目開學勳章

首頁

尾頁

跳至