自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有無人食過產後28方

請問有無人食過產後28方,頭果幾劑係咪會肚瀉呀 要到第幾劑先唔會呀,請指教,謝謝!

男爵府

Re: 請問有無人食過產後28方

我當年冇肚瀉喎!

chandy 寫道:
請問有無人食過產後28方,頭果幾劑係咪會肚"射"呀 要到第幾劑先唔會呀,請指教,謝謝!

子爵府

我食金裝, 值得推介, 我保完身體好過未生

不過會有機會燥, 燥我就隔一兩天先煲下一劑, 廿八天我食咗個多兩個月先完。我餵人奶都冇問題, 不過一完人奶就快啲食, 等時間可以隔耐啲先再餵下一餐人奶唔駛bb都燥埋一份。
我係一個都幾八卦嘅人, believe in 因果, 風水命理。有果必有因 。

公爵府

畀面勳章

我都冇喎, 同埋真係幾好

bbdou 寫道:
我當年冇肚瀉喎!

[quote]
chandy 寫道:
請問有無人食過產後28方,頭果幾劑係咪會肚"射"呀 要到第幾劑先唔會呀,請指教,謝謝!
[/quote]

歡迎參觀『文。穎之家』
文文小公主Corliss出生於28/9/2006, 重2.99kg, 31/12/2008重13.4kg, 高85cm
小穎小王子Wayne出生於01/11/2007, 重3.5kg, 27/2/2009重11.8kg, 高78m, 頭圍49cm

大宅

都無聽過有人會肚瀉ga呵
我都有食
都無咁ge ~~~

大宅

以前生完2個都無食,今次第3個諗住補好的,點知食咁多日瀉左咁多日,所以唔知係咪唔啱我食 :-( :-( :-(

別墅

我都有食呀!!開頭又係瀉得好勁,可能開頭受唔到,之後我就隔日食
同埋包裝有寫,如果腸胃唔好,要停一停的,或者你打電話問下,我係食金裝的,唔知同你一唔一樣。
我一生一世必有恩惠慈愛隨我,我且要住在耶和華的殿中,直到永遠!

別墅

我舊年年尾都係食金裝都係冇野喎.....!

都ok架...好多人都話我面色好過之前囉...!

別墅

我舊年年尾都係食金裝都係冇野喎.....!

都ok架...好多人都話我面色好過之前囉...!

子爵府

我無肚瀉, 不過食左8日皮膚敏感, 睇左2個星期西醫....慘 :-(

大宅

多謝意見,打左電話去問,改左食療,唔跟包裝上咖,真係無再瀉

首頁

尾頁

跳至