產前產後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019勳章

請問那裹可買到平的大肚婆泳衣?

我現在有咗5個月,想keep住游水幫助生產容易D,但揾極都揾唔到大肚婆泳衣,請問那裹有得賣?同埋我唔想買太貴,budget 200元樓下!Thanks.

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

Re: 請問那裹可買到平的大肚婆泳衣?

MOTHER WORLD 無嗎 ?
我上年見過有show出黎
不過應該不在 hk$200樓下囉 !!!

大宅

motherworld around $250-300

sports wear shop, large size (平腳), I bought one from such kind of shop and only costs $100.

大宅

我都係著三點式咋,因為三點式可以隨意調整大細,孕婦專用的好貴呢

男爵府

2019勳章

我未大肚前着two-piece泳衣,我依家唔敢着,大住個肚好embarassed。

男爵府

大肚就最好喇!!!著3點式喇∼!!無人會笑嘛!!!又平又容易買到,gd choice!!!

別墅

我係花園街街邊檔買咗件一件頭短袖短腳中間拉鏈款嘅雙加大碼泳衣,$90,游咗成個5月水.又唔怕凍親.

別墅

我係街市d檔買左上下2件頭, 我話比阿姐知想平平地, 著幾個月, 佢介紹左隻質地薄d, 料差d, 加大碼
都係$65
平靚正, 著到生完唔要都唔肉痛麻, 平平地, 又唔係影相, 運動下....都幾好架

男爵府

其實係咁e買得嫁喇!!!大不了咪外面加多件衫囉!!!又唔係做show!!!!著果一陣!!!緊最要唔好太緊咪得囉!!!

首頁

尾頁

跳至