跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

ID CARD & PASSORT

有無BB已經拎左ID CARD 同 PASSORT?
知唔知手續係點 ?要唔要帶埋BB去 ?

大宅

Re: ID CARD & PASSORT

記住攞passport可以唔駛同bb去, 回鄉卡就一定要,我帶bb攞哂一搞到身水身汗....

大宅

乜唔係要响申請或攞証時要帶 BB 去咩?
我就上esd life 預約整 passport
只許周官放火 不許百姓點燈

大宅

conniewww,
可否講吓要準備d咩?

conniewww 寫道:
記住攞passport可以唔駛同bb去, 回鄉卡就一定要,我帶bb攞哂一搞到身水身汗....

大宅

只許周官放火 不許百姓點燈

大宅

可以---> click here <---拿form(記住tick埋要11歲以下身份證form)跟住寄去申請,到時先抱埋小b去拿護照~
一定要帶小b去一次的(申請時or攞護照時),因為佢地要睇下小b個樣同photo對唔對樣,我就寄去申請,咁就唔使走兩轉,當然亦可親身去申請,andthen叫佢寄黎...
我的家有~
囉囉唆唆 嘅 煩人BaBa
傻下傻下 嘅 咕碌媽媽
少年宅男 嘅 雞仔謙哥哥
奀皮多手 嘅 豬仔浠弟弟
醜怪黏身 嘅 惡馬妹芊妍

伯爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

多謝哂你地呀!!

首頁

尾頁