育兒好物

跳至

首頁

尾頁

子爵府

baby bjorn好用嗎? 定係APRICA好D?

BABY BJORN有幾多個揹法?

子爵府

Re: baby bjorn好用嗎? 定係APRICA好D?

如果呢兩隻比較,一定係babybjorn好用,真係好正,揹得一d都唔辛苦。
高比 寫道:
BABY BJORN有幾多個揹法?

子爵府

Re: baby bjorn好用嗎? 定係APRICA好D?

Mcdull,

THANKS! 一陣即刻去try下先~

別墅

hi,

想問喺邊度買到?大約幾錢到?我見人用都好似幾好咁.

伯爵府

mothercare有, $799, 如果member, 有9折

男爵府

個個都話baby bjorn揹得好舒服, 我都想買番條!! 而家用緊combi pa-138, 亞b就瞓得好舒服啦, 但我就揹到膊頭都側埋 但再買揹帶, 老公實鬧!!
全因為你,令我一生都佳美,你令我生命從空虛,化做傳奇,唯獨你是我拯救,我總不至死,直到永遠,從心底讚美!

侯爵府

2019新春慶豚圓

I also think that babybjorn 好好用, very fast and easy to buckle. Also provide enough support for the baby's body.

大宅

我之前都用combi ,現在也轉用 baby bjorn

別墅

carmen0603 寫道:

m2

條combi比我打了入冷宮啦

大宅

2019勳章

好好用, 揹完大仔揹細仔, 大仔向前揹, 細仔向住我揹, 個頸
support設計得幾好, 細仔頸仔唔夠力都唔會"fing"來"fing"去。

男爵府

me three!

But my baby is now too "light" . I can't use baby bjorn anymore.

GUB 寫道:
[quote]
carmen0603 寫道:

m2

條combi比我打了入冷宮啦[/quote]

大宅

baby bjorn你地用邊隻款 ?

男爵府

今日買左baby bjorn, $950, 好肉赤呀, 但真係好舒服
全因為你,令我一生都佳美,你令我生命從空虛,化做傳奇,唯獨你是我拯救,我總不至死,直到永遠,從心底讚美!

別墅

same here. i was thinking about aprica too cause it looks more nice but i bought baby bjorn at last. it's really very comfortable though BB cannot firmly hold her head. but it's a bit hot though...

cy_cheung 寫道:
今日買左baby bjorn, $950, 好肉赤呀, 但真係好舒服

男爵府

我好後悔上個月AE有15% off時唔買, 差百幾蚊呀 :-(

kilivic 寫道:
same here. i was thinking about aprica too cause it looks more nice but i bought baby bjorn at last. it's really very comfortable though BB cannot firmly hold her head. but it's a bit hot though...

[quote]
cy_cheung 寫道:
[/quote]

別墅

i also bought it for $950...

複式洋房

我在 jacadi 買baby bjorn, $690 , 有10% off
但記住bb頸未硬不要用呀 !!

我買這個款式:
baby bjorn carrier

男爵府

我買左BABYBJÖRN® Baby Carrier Active !!

首頁

尾頁

跳至