自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

Thomas 影樓小小model

我小朋友win咗啦,連同令外三位小朋友,可以成為首間Thomas 影樓小小model [img align=left]http://maggieland.myftp.biz/download/msn/emotion/emotion01.gif[/img]

大宅

Re: Thomas 影樓小小model

我個仔勁鍾意Thomas ,比d資料我可以嗎?

大宅

我都未知,因佢哋係小model,但會在尖沙咀開首間thomas影樓

別墅

Gremlins,
Congratulations 呀

我到宜家都收唔到電話,都是等收相啦

大宅

[quote]
EllieTo 寫道:
Gremlins,

不緊要啦,你囝囝都算係首位同thomas影相的小朋友,因第一次入圍都唔容易的!佢都好叻仔

子爵府

我都係等收相0個位.....
因為見到阿b的呆板樣.已經知道佢實唔得....
EllieTo 寫道:
Gremlins,

我到宜家都收唔到電話,都是等收相啦

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

你就好啦!羨慕死人囉!

禁止訪問

子爵府

BabyDream,
雖然我bb落選(我知佢實唔得,佢太怕羞了)不過都好多謝您俾我bb呢次機會......謝謝您們...............(希望快D收到相啦)
看到你們post出來的相.....真係覺得靚到不得了呀......
搞到我都想同thomas and friend 一齊影相呀!
祝各位職員工作愉快..

大宅

abu_cheung 寫道:
BabyDream,
雖然我bb落選(我知佢實唔得,佢太怕羞了)不過都好多謝您俾我bb呢次機會......謝謝您們...............(希望快D收到相啦)
看到你們post出來的相.....真係覺得靚到不得了呀......
搞到我都想同thomas and friend 一齊影相呀!
祝各位職員工作愉快..

大宅

畀面勳章

gremlins
恭喜 恭喜
睇左啦. 不過有大d相仲好. 俾paco流下口水

大宅

kongkong 寫道:
gremlins
恭喜 恭喜
睇左啦. 不過有大d相仲好. 俾paco流下口水
你要買多d口水堅比paco

大宅

BabyDream 寫道:
多謝各位家長及小朋友百忙抽空來casting及支持!

原來給好多媽咪錯覺, 我們不懂得tum小朋友影相, 因為我們想揀選一些小朋友係可以在幾分鐘內可以warmup, 就好像拍tv廣告一樣所揀選既model, 都係一黎就ok! 所以我們的助手係唔會好落力tum小朋友, 咁! 才公正下選出來, 就好像以下第一名小朋友就係好例子, 同埋又識所有thomas故事內主角! 其實, 有好多小朋友都好好, 我們都非常難選之下, 但我們攝影師最後選了以下小朋友, 因為當中有2.5 - 5歲的小朋友!

[size=medium]現公佈<Thomas & Friends 小Model大募集>最後入選4名小朋友

1. Ms. Rosanna Lee - Mattson Fu
2. Ms. Rita Or - 子昂
3. Ms. Amy To - Mak Catherine Hoi Kiu
4. Mrs. Chow - Wingby Chow

[img align=left]http://www.babydreamland.com/image/thomasandfriends/model/5004b.jpg[/img]

[img align=left]http://www.babydreamland.com/image/thomasandfriends/model/7001c.jpg[/img]

[img align=left]http://www.babydreamland.com/image/thomasandfriends/model/7002d.jpg[/img]

[img align=left]http://www.babydreamland.com/image/thomasandfriends/model/7005a.jpg[/img]

公佈詳情, 亦可瀏覽我們Baby Dreamland的網頁:http://www.babydreamland.com/thomasandfriends

到時有關更多Thomas and Friend [size=xx-small]TM之詳情, 我們會再同大家公佈!

至於落選的小朋友, 我們將會在一星期內寄出給各位! 希望你們會喜歡d相片!

全港首間獨家Thomas and Friend [size=xx-small]TM 主題影樓是位於柴灣! 不是位於尖沙咀! 而我們是拿了版權才可成為全港首間獨家Thomas and Friend [size=xx-small]TM 主題影樓
http://www.babydreamland.com

水晶宮

2019新春慶豚圓

蘋果 寫道:

恭喜你!我個仔都係呀!可以俾埋我嗎?

大宅

happyty 寫道:
[quote]
蘋果 寫道:

恭喜你!我個仔都係呀!可以俾埋我嗎? [/quote]http://www.babydreamland.com/thomasandfriends

你睇吓就係度

子爵府

我今日收到相喇,好開心呀......D相真係好貴靚.....
不過我阿b就....................惡劣....(佢個樣好假)

大宅

Yes. It's so great
HI ! 我叫MATTSON 仔,

複式洋房

想問
:oops: :verycold: :roll: :cheeze:

別墅

I've already received the photos last week. They sent by mail.

Agree that those photos are great! My son took >15 shots during the casting, but we only received 5 photos I think the others are really bad

[quote]
媽媽寶寶 寫道:
想問

大宅

係呀好靚呀

首頁

尾頁

跳至