論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019勳章

炒左個印印....一天都光晒

姓名 : RUMIATI 年齡 : 33 地區 : 印尼三寶壟

工人態度極欠佳,加上亞女身上近日出現大量"瘀"痕,而亞女亦說是工人"DUP"佢而做成,所以炒左,同埋已經報左警,警方正式落案檢控我個工人虐兒..不過印印今早上庭堅持唔認罪...而家唔俾保釋,拉左佢去大欖女子監獄候審...好煩。

炒左佢真係一天都光晒...

禁止訪問

Re: 炒左個印印....一天都光晒

大宅

2019勳章

我就係咁諗所以死都要告佢...

我個女岩岩先5歲...心口仔瘀晒...心痛死我。 :-(

大宅

呢d死印真係衰到無人有!捉佢坐返十年八年就

洋房

警察檢控得佢應該有理據可以告得入, 唔好為依d人煩, 好好錫返囡囡好過.

大宅

2019勳章

有呀...好彩佢冇打亞仔咋...(不過好多時見佢偷偷錫)如果唔係都唔知點算....亞仔又唔識講...

珍珠宮

Chrisse,
你做得好o岩,唔可以姑息呢d賤工人,俾佢為害人間。
見你囡囡生得好靚好得意,諗起個衰咁樣對你個囡,真係火都黎

珍珠宮

Chrisse,
你囝囝又係6月出世架?我個仔係6月23日出世架

大宅

2019勳章

Froggy_joe,

我亞仔大你個仔1日...22/6...

係呀...d朋友個個知道之後都話佢好過份...有咩唔高興都唔應該發洩o係小朋友身上...

侯爵府

梗係唔好比佢坐監la.....

佢坐咗監又唔駛do, 仲係用 我哋d 稅去養佢 即刻返歸, 永久不得入境就真!!!

[quote]
娃娃菜 寫道:
呢d死印真係衰到無人有!捉佢坐返十年八年就

大宅

2019勳章

其實而家POLICE都話佢因為俾我告既關係,佢個FILE都會花左,除非佢改名,否則佢呢世都冇可能再黎到HK做野...

侯爵府

佢地改名---->回老家改名易過借火 & very common gar (我家印姐話我知的)!!!

Chrisse 寫道:
其實而家POLICE都話佢因為俾我告既關係,佢個FILE都會花左,除非佢改名,否則佢呢世都冇可能再黎到HK做野...

別墅

你的工人真过分!!

should be locked up forever and ever!!! 

大宅

2019勳章

咁如果佢要改名再黎過...我又真係吹佢唔脹...而家最怕佢叫D姐妹黎玩野咋...我已經換左鎖...

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 DHA勳章

我支持你, 一定要隻衰印坐花廳
Chrisse 寫道:
我就係咁諗所以死都要告佢...

我個女岩岩先5歲...心口仔瘀晒...心痛死我。 :-(
主 賜 平 安

大宅

2019勳章

而家都未知點...3/7先知律政處告唔告佢....

首頁

尾頁

跳至
熱門主題