自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2019勳章

姨生女結婚但唔擺酒,咁做幾錢人情好

如題

禁止發言

好媽媽勳章

Re: 姨生女結婚但唔擺酒,咁做幾錢人情好

伯爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

我會送千零蚊到條金連。

侯爵府

不論擺唔擺酒... 我地家族嫁女...長輩都要送金飾嫁...

民房

睇自出己能力啦,但奉勸不要太少,此終自己人嘛!結婚開心事,最緊要大家開開心心!可以的話合府統$3000+金飾啦!

水晶宮

2019勳章

咁樣我想都會係送金鏈多啦
但宜家d金好貴呀 :-( :-( :-(

複式洋房

laamling 寫道:
如題
最好封1000-2000.唔買金/鑽石.貴到飛起. :mrgreen:

子爵府

我會帶埋佢一齊去金舖揀佢喜歡既飾物,
咁佢又開心, 我又唔怕佢唔鐘意D款啦~
不過, 買左之後會同佢講明,
係佢出門斟茶俾我時, 我先攞出黎俾佢,
如果唔係到時無野俾佢就唔好啦~

水晶宮

2019勳章

joannalsm
如果飲茶時唔比金鏈比利士會唔會好怪 :mrgreen:

水晶宮

2019勳章

rubytang 寫道:
我會帶埋佢一齊去金舖揀佢喜歡既飾物,
咁佢又開心, 我又唔怕佢唔鐘意D款啦~
不過, 買左之後會同佢講明,
係佢出門斟茶俾我時, 我先攞出黎俾佢,
如果唔係到時無野俾佢就唔好啦~

好就好但我怕會出咗我預算之內

複式洋房

laamling 寫道:
joannalsm
如果飲茶時唔比金鏈比利士會唔好怪 :mrgreen:

佢唔擺酒要jump茶??我真係唔知.咁你0米買條鏈或打一對ring比佢同佢老公.上次我老公果妹旅行結婚我都係封利是.擺係99到比佢. :mrgreen:

首頁

尾頁

跳至