自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

你是否1個感性嘅媽咪?會常為子女哭嗎?

自從做了媽咪,發覺自己越來越感情豐富。好像昨晚我囝囝嘗試自己洗頭冲涼,我忽然發覺他開始可以獨立了,想想下很感觸,忽然哭起來,晚上攬住他睡,又忍唔住哭起來,你話我係咪好儍! :cry: 你地會唔會時常有呢d無奈想哭嘅感覺?

男爵府

Re: 你是否1個感性嘅媽咪?會常為子女哭嗎?

我一比人激就會喊,我好易喊,睇劇、睇戲、比工人、老公、屋企人、同事及仔女激親我都會喊! :-(

伯爵府

Re: 你是否1個感性

我係一個好感性既媽咪....常為老公喊∼ :-( :-( :-(

伯爵府

魅力王子

me too~~~! :-(
alleeckw 寫道:
我係一個好感性既媽咪....常為老公喊∼ :-( :-( :-(

別墅

我亦是一個超級感性的媽咪, 唔止在仔女方面, 當睇新聞/報紙見到d好慘既人既遭遇, 我都會喊.

子爵府

我都係,特別係見倒D好惨嘅小朋友OR老婆婆and老伯伯 :-(

金豬媽媽 寫道:
我亦是一個超級感性的媽咪, 唔止在仔女方面, 當睇新聞/報紙見到d好慘既人既遭遇, 我都會喊.

別墅

除左見到人地好慘既遭遇會喊外, 有時每年放榜時見d家庭環境唔係咁好既學生, 都很努力讀書拿到9優等, 我亦會戥人開心而感動到眼濕濕架. 我老公成日都笑我.

JJA 寫道:
我都係,特別係見倒D好惨嘅小朋友OR老婆婆and老伯伯 :-(

[quote]
金豬媽媽 寫道:
[/quote]

侯爵府

2024年龍年勳章

[quote]
金豬媽媽 寫道:
除左見到人地好慘既遭遇會喊外, 有時每年放榜時見d家庭環境唔係咁好既學生, 都很努力讀書拿到9優等, 我亦會戥人開心而感動到眼濕濕架. 我老公成日都笑我.

[quote]
JJA 寫道:
我都係,特別係見倒D好

大宅

大宅

JJA 寫道:
自從做了媽咪,發覺自己越來越感情豐富。好像昨晚我囝囝嘗試自己洗頭冲涼,我忽然發覺他開始可以獨立了,想想下很感觸,忽然哭起來,晚上攬住他睡,又忍唔住哭起來,你話我係咪好儍! :cry: 你地會唔會時常有呢d無奈想哭嘅感覺?

我同你一樣,有時覺得仔女再大就無得抱同錫有時都會想喊咖!

珍珠宮

200%絕對會啦,我諗我和你差不多,你提及的,我都試過,都會好易哭了,望住個仔乖我會開心到哭,不乖是我又無奈生氣到哭,他生病時我又會心痛到哭,係一個超感情的媽媽

子爵府

會唔會好唔捨得佢大得咁快,夜晚趁他睡着了,攬多幾下,感受下他的味道,怕將來遺忘了! :-( :-(

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我傻到"亞女K2時參加畢業禮表演,我見到K3小朋友畢業,我都流哂眼淚"今年亞女K3畢業我都唔知點.
順順利利 大吉大利       

子爵府

記得阿仔K3畢業果陣時,老師安排各家長走到台上,然後叫小朋友排隊上台獻上一枝由他們自製嘅康乃馨給家長,那一刻我感動到哭呢! :-( :-(唉!我又哭了! :-(

charmaine_1 寫道:
我傻到"亞女K2時參加畢業禮表演,我見到K3小朋友畢業,我都流哂眼淚"今年亞女K3畢業我都唔知點.

大宅

:-( :-( :-(

珍珠宮

JJA 寫道:
會唔會好唔捨得佢大得咁快,夜晚趁他睡着了,攬多幾下,感受下他的味道,怕將來遺忘了! :-( :-(

哈哈,我都係咁諗架,最鍾意看他睡著的樣子,我都會忍不住不停吻他,攬佢多些,大些你想攬都無呀

翡翠宮

做女人多麼好...感情隨時得以宣洩....唔怪得女人長命過男人!
有朝一日男人都可以喊過痛快...話唔定可比女人更長命;不過一般女人都唔喜歡一個喊包男人,除非一啲肌肉起哂展、保護小男人為己任之女士...如果係咁→我寧願短幾年命算了!

子爵府

哎呀~~我同妳一樣呀,我老公重話第二時自己個仔畢業未喊死 今年我大仔都係畢業呀,我重同老公講到仔仔送花時我會行開一陣等仔仔送比佢啦,如果唔係我一定出醜架
charmaine_1 寫道:

水晶宮

我會架!因為我係一個比較眼淺的人,好容易眼紅紅,常會為一些事而感動流淚,亦會因為bb一些說話同動作而開心哭起來!

男爵府

ME2 我好易喊嫁叻~~~
Love is True~ :-D

首頁

尾頁

跳至