跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019勳章

請問那裹可買到平的大肚婆泳衣?

我預產期10月,想keep住游水幫助生產容易D,但揾極都揾唔到大肚婆泳衣,請問那裹有得賣?budget 200元樓下。

大宅

Re: 請問那裹可買到平的大肚婆泳衣?

妮妮孕婦有得買,上星期四我先買左件,$100一件。
尖沙嘴漆咸道有妮妮﹗

水晶宮

我都係係 nini maternity (妮妮孕婦裝) 果度買架, 分店資料如下: -
荃灣愉景新城商場一樓30舖 tel: 2940 0391
尖沙咀漆咸道119號A-1地下 TEL: 2730 1980
沙田馬鞍山鞍祿街18號新港城商場2樓2249號 TEL: 2643 3938
沙田希爾頓中心商場3樓30號舖 Tel: 2699 6310
屯門市廣場1期UG樓吉之島百貨公司專櫃Tel: 2458 1708
太古城中心I期永安百貨公司1樓 Tel: 2907 0808
樂富中心2期吉之島百貨公司1樓 Tel: 2338 4368
將軍澳東港城商場吉之笆百貨公司2樓 Tel: 2628 7199

男爵府

2019勳章

多謝報料。請問有無分size?

水晶宮

只少有s, m, l碼分囉
不過就無胸pad, 我自己另加上去咋

男爵府

2019勳章

I just bought from the branch in CityPlaza Wing On. Only $100, very cheap. Thank you very much

首頁

尾頁

跳至
熱門主題