潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

有無人在jshoppers買過牛仔褲?想問size problem

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

Re: 有無人在jshoppers買過牛仔褲?想問size problem

conniechan1975

佢當時有個size表,俾你睇到跟住自己度褲,我之前訂過一次不過是西褲啦..唔係牛仔褲,都可以喎!!係我想像中高腰左的!!都好舒服架!!

禁止訪問

Re: 有無人在jshoppers買過牛仔褲?想問size problem

男爵府

我會睇坐圍size囉,通常35吋(90cm)坐圍買61碼就岩喇 或者64碼都岩~

禁止訪問

男爵府

醒目開學勳章

我買褲俾個女都係大左d~ 佢應該著130~ 但jshoppers d130褲就比較大~買120就短,但個hip都係大~ 總之唔fit啦~所以我都係買裙仔同衫仔多~~

大宅

我本身冇在jshoppers訂過衫的, 一向我都是直接從日本Nissen訂回來, 已經5年了, 大人衫褲我都是最平訂返來試, 試下試下自己便知著咩size, 而小朋友就要睇下佢本身身型及高度, 因年齡及身高都有分別, 所以都要睇返自己小朋友實際身材來買, 訂1、2次便知點樣訂.

如果唔係咁清楚d size, 可以先訂d 減貨或是過左季ge 衫返lai 先試碼, 咁訂左返來就算唔arm, 都唔會覺得好"嘥".

而家日本已經做減價了, 比妳地睇下LA, 只 for 日本訂的.因為平好多, 點計都抵過係 J 公司訂( 因Nissen 只做日本內銷, 佢透過 J 公司做oversea 既買賣, J 公司唔會攞Nissen D減價貨賣).

Special bargain to 27/6/07
http://www.nissen.co.jp/c_item/2006fal/sho_index/f_06_spr_sp3.htm

這是今天開始減鞋
http://www.nissen.co.jp/c_item/sale_3cr6c/sho_index/f_sale_sp_070.htm
[size=large]我家有隻百厭貓[img align=right]http://img11.picsplace.to/img10/25/logo_copy2.jpg[/img]

禁止訪問

珍珠宮

好媽媽勳章

瀅瀅媽咪

請問如何order/交收?

男爵府

瀅瀅媽咪
你係邊呀

大宅

係ar! 我妹妹住係日本, 佢幫我訂完再轉寄返香港ge.

conniechan1975 寫道:
瀅瀅媽咪: i dono how to read japanese ar. the nissen website only mail within japan? u have friend live in japan, and she mail to hk for u?
[size=large]我家有隻百厭貓[img align=right]http://img11.picsplace.to/img10/25/logo_copy2.jpg[/img]

首頁

尾頁

跳至