母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

大宅

原文章由 eeb 於 07-6-22 19:11 發表
1) 要同一間舖,因為間間舖都係獨立既。$30係快遞到香港

唔好意思,我未試過網上shopping。請問點先知係同一間舖呢?? 係咪每次click入去之後先見到個shop名架??

係咪要等bb出世後先買nursing cloth架?? size點分??

水晶宮

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

amy, jane, 一次過答妳地

只要妳click下面條link,就唔會去錯
http://shop34100743.taobao.com/

我已經買咗好多件,暫時唔會再買住。

原文章由 amy_lee 於 07-9-27 16:04 發表

唔好意思,我未試過網上shopping。請問點先知係同一間舖呢?? 係咪每次click入去之後先見到個shop名架??

係咪要等bb出世後先買nursing cloth架?? size點分?? ...
識網友只限吹下水、交換下資訊、發揮網力,邊個認真就邊個輸。

大宅

原文章由 eeb 於 07-9-27 16:52 發表

http://shop34100743.taobao.com/

eeb,

請問上面條link係咪就係同一間店,抱歉呀,我唔係好識簡體字!!搵唔到d size點計

水晶宮

係同一間店。
佢其實都係分L, M, S 咁,一般中等身材媽媽都係M size,我pm佢個msn俾妳,如果妳想,妳可以直接問佢。

原文章由 amy_lee 於 07-9-27 17:05 發表

eeb,

請問上面條link係咪就係同一間店,抱歉呀,我唔係好識簡體字!!搵唔到d size點計

大宅

原文章由 eeb 於 07-9-27 17:58 發表
係同一間店。
佢其實都係分L, M, S 咁,一般中等身材媽媽都係M size,我pm佢個msn俾妳,如果妳想,妳可以直接問佢。

Thank you.

大宅

eeb,
我都想買幾件衫,但看不到在香港的付款方式,想聯絡店主又不能(佢好似要我註冊,因為我不太懂簡體字,所以唔係好明)。請問妳可否教下我或告訴我知在香港是如何付款的呢?

原文章由 eeb 於 07-9-27 16:52 發表

水晶宮

我用credit card,但要先開淘寶account,支付寶account同verify visa(香港只有5間銀行既visa可以),我星期三返工先pm佢個msn俾妳,好似可以安排貨到付款,但我唔sure

原文章由 KPB4000 於 07-10-1 16:42 發表
eeb,
我都想買幾件衫,但看不到在香港的付款方式,想聯絡店主又不能(佢好似要我註冊,因為我不太懂簡體字,所以唔係好明)。請問妳可否教下我或告訴我知在香港是如何付款的呢?

...

大宅

我有d 奇怪,點解要scan身份証俾佢??

大宅

eeb,
Thank you very much!!!!:-P

原文章由 eeb 於 07-10-1 17:34 發表
我用credit card,但要先開淘寶account,支付寶account同verify visa(香港只有5間銀行既visa可以),我星期三返工先pm佢個msn俾妳,好似可以安排貨到付款,但我唔sure

...

複式洋房

原文章由 Kirin_Lui 於 07-6-11 22:02 發表
我那兩件很喜歡的哺乳衣就是在mamaway訂購的,真的很"正"!

係呀~ 我前日訂左2件. 好心急, 好想試下有幾正!
另外, 有人試過定餵奶bra呀? 好唔好用? 我想訂又怕size會唔岩呀!!

男爵府

想問下同時間買幾件,運費是計一次或是每件計呢?

大宅

我都想買幾件衫呀....但我無呢幾隻visa card!我可以點先買倒呀!可以pm d資料比我ma?
原文章由 fatduckbb 於 07-10-2 19:44 發表

男爵府

我都係,有無人可以教我D STEP?

原文章由 michelle_cc 於 07-6-18 17:05 發表
smallgutt

請問你成功訂了沒有?我看了eeb提及的淘寶網新手買家入門詳細圖解,但還是不知從何入手訂購,我只登記了做會員,然後就不知該怎樣做,若你成功訂購,可否告訴我每一個步驟。

又或請eeb指教,謝!

...

男爵府

以pm d資料比我
原文章由 eeb 於 07-10-1 17:34 發表

...

水晶宮

我啱啱問過店主,佢唔介意公開個msn,
[email protected]

同埋可以貨到付款,即係直接俾$個速遞員。

水晶宮

運費係以總重量計,1kg或以下$30,每加0.5kg $4

原文章由 fatduckbb 於 07-10-2 19:44 發表

男爵府

eeb,

是不是可以睇啱的貨,直接同店主聯絡,不用經淘寶網?

原文章由 eeb 於 07-10-5 12:11 發表
我啱啱問過店主,佢唔介意公開個msn,
[email protected]

同埋可以貨到付款,即係直接俾$個速遞員。

水晶宮

我未試過,我次次都係經淘寶網,不過如果貨到付款,都唔怕take risk,不如妳msn/e-mail 店主問下得唔得?

原文章由 fatduckbb 於 07-10-5 13:04 發表
eeb,

水晶宮

我未試過,我次次都係經淘寶網,不過如果貨到付款,都唔怕take risk,不如妳msn/e-mail 店主問下得唔得?

原文章由 fatduckbb 於 07-10-5 13:04 發表
eeb,

男爵府

好的,等我send email去問下先!thanks!

原文章由 eeb 於 07-10-5 13:14 發表

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊