單親天地

跳至

首頁
12345...60

尾頁

大宅

Re: "貪玩..為食媽媽兵團"專用區~14

vane,
係咪星期四confirm, 洗唔洗約埋一齊出去報呀 :mrgreen:

侯爵府

環保接龍勳章

不如妳教囡囡做嘢仲好,比小小奬佢,仲可以慳返多d
大家有好處,囡囡又可以學到嘢....對屋k又有貢獻... [quote]
CW-KK 寫道:
哎~~~~~你d對住工人都仲可以要求 :lol: 我對住個家務助理都冇得要求 :-( 簡易的洗完隻鑊都係油lala就收起 :-( :-( 抹完的野仲衰過未抹 :-( :-(
[quote]
我係亞四...越忙越開心!上山下海樣樣佳能....

伯爵府

都係一個辦法喎 只係怕到時月幫月忙者~~~[quote]
vane 寫道:
大家有好處,囡囡又可以學到嘢....對屋k又有貢獻... [quote]

大宅

贊成, 我細過都成日幫亞媽做家務架la, 都唔洗奬既 [quote]
vane 寫道:
CW-KK 寫道:
哎~~~~~你d對住工人都仲可以要求 :lol: 我對住個家務助理都冇得要求 :-( 簡易的洗完隻鑊都係油lala就收起 :-( :-( 抹完的野仲衰過未抹 :-( :-(

伯爵府

唔係惡c 正確來講叫有個性
vane 寫道:
又有惡媽媽出現啦!

侯爵府

環保接龍勳章

我要星期五一早去報/同去教協買保險...又或者星期四妳放工去報...邊樣好d呢?
哈利媽媽 寫道:
vane,
係咪星期四confirm, 洗唔洗約埋一齊出去報呀 :mrgreen:

伯爵府

係有原要求先岩 有要求先會有進步嘛....我地都係想佢地好者 [quote]
CW-KK 寫道:
唔係惡c 正確來講叫有個性
[quote]

伯爵府

亞女已經幫我執屋企掃地啦 不過講個亞姐幫手煲湯煮飯嘛,如果等我返去再煮亞女8點半先有食晚飯
[quote]
vane 寫道:
大家有好處,囡囡又可以學到嘢....對屋k又有貢獻...

伯爵府

咪係~~~~~我d有要求佢d先有前途咋
[quote]
evalopk 寫道:
係有原要求先岩 有要求先會有進步嘛....我地都係想佢地好者 [quote]

侯爵府

環保接龍勳章

亞女好乖乖 [quote]
CW-KK 寫道:
亞女已經幫我執屋企掃地啦 不過講個亞姐幫手煲湯煮飯嘛,如果等我返去再煮亞女8點半先有食晚飯
[quote]

大宅

到時confirm不如我比錢同資料你幫我報吖, 過戶又得, 見面比錢又得, 你點吖? 教協買保險幾錢呀? [quote]
vane 寫道:
我要星期五一早去報/同去教協買保險...又或者星期四妳放工去報...邊樣好d呢

伯爵府

一時時啦 我同佢講我見屋企乱心情就差架啦 講完間屋就乾淨 過一排又乱過
[quote]
vane 寫道:
亞女好乖乖 [quote]

侯爵府

環保接龍勳章

侯爵府

環保接龍勳章

ok...教協買保險,2 日好似幾拾元...我得閒check完話妳知 [quote]
哈利媽媽 寫道:
到時confirm不如我比錢同資料你幫我報吖, 過戶又得, 見面比錢又得, 你點吖? 教協買保險幾錢呀? [quote]

伯爵府

唔知flora今日有冇吐血呢

伯爵府

你兩個做左吐血雙花
evalopk 寫道:

伯爵府

好似有個藍十字4日3夜先係$50哦 ?-(
[quote]
vane 寫道:
ok...教協買保險,2 日好似幾拾元...我得閒check完話妳知 [quote]

侯爵府

環保接龍勳章

吾多吾少一定有..賓/印..佢d因為國民數質不同,生活方式不同...工作方式不同....

大宅

好呀, 咁你係咪可以同我地買埋架, 因為要出示member咭架 :mrgreen: [quote]
vane 寫道:
ok...教協買保險,2 日好似幾拾元...我得閒check完話妳知

大宅

佢琴晚話都ok喎 [quote]
evalopk 寫道:

首頁
12345...60

尾頁

跳至