自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓

請問邊度有lego的書包

我聽朋友講lego返學書包輕過SPI的書包
請問那處可以找到, 謝
Flower

大宅

Re: 請問邊度有lego的書包

我見Sogo有, 在買文具的cashier旁, 但是很少款式, 你可看看

男爵府

係呀!我係SOGO買左,我都覺LEGO輕過SPI,係賣玩具果層.

大宅

2019新春慶豚圓

唔該晒各位, 我試去sogo找找, 今天我打了好多次香港代理都沒有人聽

Flower

大宅

lego真係幾好. 揹起上來又好貼背. 我係西田都見過有.

別墅

請問大概咩價錢?

大宅

hi:

請問有無相睇?

thx~

大宅

2019新春慶豚圓

Hi suntra,

請問你覺得lego & seven 那隻輕d呢

子爵府

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 貓狗褓姆 畀面勳章

款式click here
香港代理個website未有新相, 唔知係唔係準備upload, 之前都係05款式

大宅

hi!

請問買左的媽咪...大概咩價錢?

大宅

snoopy 寫道:
Hi suntra,

請問你覺得lego & seven 那隻輕d呢
seven 我未見過, 所以無得比較.

另外我買果款係去街用既, 唔係返學果種.

大宅

小小茉莉花 寫道:

hi!

請問買左的媽咪...大概咩價錢?

上次西田大減價, 我記得好似 $99-$128 咁上下. (返學果款)

大宅

thankx!! :-P :-P :-P

suntra 寫道:
上次西田大減價, 我記得好似 $99-$128 咁上下. (返學果款)[/quote]

子爵府

問左Lego書包既香港代理喇~ 香港代理網站果度遲d大約會7月中upload新款上去, 不過唔係我地響"呢度" 見到果D款, 會唔同喎~~ 家陣主要銷售點響SOGO, TST新世界中心既新世界百貨, 同star house既反斗城(裝修中), 7月中都開始會響某些大型百貨公司做promotion, 例如永安...
遲D睇返香港代理CLICK HERE應該會睇到

大宅

多謝報料!

子爵府

唔洗客氣!!
大家都係為左自己既小朋友嘛~~

小小茉莉花 寫道:
多謝報料!

首頁