跳至

首頁

尾頁

別墅

請問99幫你地煲薑醋,你會唔會比返買材料錢99??

我應唔應該比返佢呢,有無人會比返99??
其實呢d唔係99應該比既咩??
定係我地應該比返佢呢??

大宅

Re: 請問99幫你地煲薑醋,你會唔會比返買材料錢99??

我第一胎都係99問我拎反,今次就我比錢我mum安排,因為99唔係度.

其實好多人話薑醋係男家負責,但係以前我99連我坐月食ge野都問我拎反錢,但係記住我地係同佢一齊住,個個月有比家用!

別墅

939A 寫道:
我第一胎都係99問我拎反,今次就我比錢我mum安排,因為99唔係度.

其實好多人話薑醋係男家負責,但係以前我99連我坐月食ge野都問我拎反錢,但係記住我地係同佢一齊住,個個月有比家用!

我無比開家用佢,咁我係咪好應該比返買材料錢佢囉??

男爵府

2019新春慶豚圓

我同62住, 佢幫我地煲, 醋就我地買 (因為我地親自去八珍訂), 佢已經刨埋薑皮放埋入醋度, 仲翻煲左1次啦, 不過我地冇比薑的錢佢. 雖然有比家用62, 但當佢幫我地買豬腳同雞蛋時, 就要比返錢佢. 因為呢d額外洗費黎ga ma.

大宅

無俾呀,我同6299吾系住埋一起,我坐月果個月,99過來我屋企住,服待O左我一個月,又同我湊阿B,到阿B滿O左月,我先自已湊返。我99幾好架。

複式洋房

應該要俾番錢佢地. 唔好話材料, 佢地仲要花好多心機同時間ga ma. 佢地冇問我要, 我亦唔好意思問材料幾錢. 不過我俾左幾千當係心意.

首頁

尾頁

跳至