跳至

首頁

尾頁

別墅

我想問下咁多位媽媽

你地覺得邊隻尿片好用d~唔會(留)尿同臭臭呢?
:-D

大宅

Re: 我想問下咁多位媽媽

carrie5029 寫道:
你地覺得邊隻尿片好用d~唔會(留)尿同臭臭呢?

我阿b做pampers 我覺得呢隻係最好..其他我未用過...!!!
你話流出黎..會唔會係個位唔岩或者阿b唔岩著塊片呀???如果有呢2個問題都會出現呢個現象

別墅

唔知係咪片細呢
2個月唔知用到m碼未呀

大宅

你可以試下健力士ga
我覺得都幾好用
況且依家做緊特價

別墅

Huggies~~~
香港既都ok,係澳洲既huggies好好用架...仲有Winne the pooh成班公仔~~
Pampers我大仔用緊...但係可能用開Huggies,覺得pampers個貼位無咁好!!!

別墅

我今日都買左 huggies等bb用埋d pampers先
ChristiE媽~你2個仔仔好可愛呀

大宅

我呢就唔係好清楚香港d尿片邊隻好,但係呢,係美國我huggies & pampers都用過,兩隻都好好用架,我地arm arm返左黎香港,仲用緊美國買落既,係 pampers 2 號仔,都係好靚架,有elmo,big bird呀,好多公仔架......
其實我都唔係好識第時應該買邊隻比bb,好似香港果d係分s,m,l,咁既???之前又好似睇到有mama話 pampers勁差,唉,都係用完先算喇...

我mami寫左個blog比我呀,得閒黎睇下呀.....http://hk.myblog.yahoo.com/jamiequeenie/

男爵府

我用過pampers (黃色袋棉柔), huggies, unicharm winnie the pooh, merries, 四隻都好好用
全因為你,令我一生都佳美,你令我生命從空虛,化做傳奇,唯獨你是我拯救,我總不至死,直到永遠,從心底讚美!

別墅

我諗都係睇你用開邊d囉...

本人就鍾意huggies....Pampers有時d棉會變左一舊舊架~~~

carries5029,
多謝!!!不過細個個係囡囡黎架~~
哈哈!!!
carrie5029 寫道:
我今日都買左 huggies等bb用埋d pampers先
ChristiE媽~你2個仔仔好可愛呀

男爵府

我pampers 同huggies都用緊, 兩隻都ok, 不會漏尿, 但pampers就試過由背後漏臭臭, 可能是它的設計較低腰.
huggies現在做特價, 及它m size都有尿濕指示, 我覺得都幾好用.

大宅

嘘噓樂都唔錯,又平又好用.

複式洋房

我就用緊健力士,之前用過pampers會流尿...

首頁

尾頁

跳至