跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章

Re: 第2胎o既mami 大o個個幾大 ?

我大女2004/06, 黎緊返幼稚園, 都讀左一年pn.

kamankwok 寫道:
[quote]
yvette8026 寫道:
吉娃娃...女...2004/03
今年讀幼稚園啦............

我個仔同你個女好近..... 男 ..... 2004/02
上年開始讀Nursery喇 [/quote]

複式洋房

Wing(婷婷媽咪) 寫道:
小丸子24680,
咁你2個小朋友相差7年喎.哥哥錫唔錫bb呀?

叉燒媽咪
我個囡冇派位呀, 佢而家係st.paul convent讀緊可以直升小學, 不過我地放棄左lu, 因為考到赤柱聖氏提反, 阿囡自己揀左呢間, 私校, 所以唔可以派位lu, 你都要開始準備揀小學啦喎, 心水係邊間呀?
多謝!!都ok

複式洋房

Wing(婷婷媽咪) 寫道:
小丸子24680,
咁你2個小朋友相差7年喎.哥哥錫唔錫bb呀?

叉燒媽咪
我個囡冇派位呀, 佢而家係st.paul convent讀緊可以直升小學, 不過我地放棄左lu, 因為考到赤柱聖氏提反, 阿囡自己揀左呢間, 私校, 所以唔可以派位lu, 你都要開始準備揀小學啦喎, 心水係邊間呀?
多謝!!都ok

別墅

大仔2005年01月23日
細仔2007年02月23日

我個臭B仔仔係 23 Jan 2005出世,我個細B仔仔係 23 Feb 2007出世

男爵府

Edgar媽,
我個大女好jealous on 妹妹,每一次我抱妹妹,even她在玩其他東西,她都會衝到我面前,拉我衫or立即要我抱,你有沒有這情況?今早又是這樣.

複式洋房

大仔03/2004

大宅

hi,絡絡:
我個大女同你大仔一樣係2004年3月出世喎!

大宅

Hi,kamankwok:
其實我個大女已經讀左一年半ga PN啦...
佢老豆話咁早讀負擔實在太重
所以細女一定要等到2歲半先至讀PN
唉..... :cry:
kamankwok 寫道:
[quote]
yvette8026 寫道:
吉娃娃...女...2004/03
今年讀幼稚園啦............

我個仔同你個女好近..... 男 ..... 2004/02
上年開始讀Nursery喇 [/quote]

首頁

尾頁

跳至