論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

你地會唔會叫新工人打避孕針呀??

新工人今個星期就會到...有無媽咪會叫工人去打避孕針呢??因為係度睇得太多工人玩野...有d担心...但係老公話咁樣好似唔似幾人道喎...唔知大家係點做o既呢??

大宅

2019新春慶豚圓

Re: 你地會唔會叫新工人打避孕針呀??

我工人7月頭到, 我今日去問Agent可吾可以咁做, 個Agent竟然話吾好對個印印有呢個要求, 佢話我地打工老闆都無叫我地打針啦....佢又話人心肉做, 我對工人好, 工人自然對我好....我覺得肉隨砧板上, 個Agent咁幫個工人, 我都吾知工人第日黎佐會點......

大宅

冇喇喇叫佢打避孕針好似唔係幾合理喔!除非佢承認老公或男朋友係香港喇,佢一來你就叫人打避孕針,即假定佢一定會搞搞震,似乎對佢連基本信任都冇。就算佢唔大肚,你又會驚佢惹埋D病返來喇。

大宅

好媽媽勳章

tantantt,

印印簽約時, 已對我說半年后要請2星期假回印尼結婚, 我答應了她, 但須要打避孕針, agent都幫我同她講, 她ok, 之後我付錢同她打避孕針, 回港后我又覺得無須要再打, 但有時都會有d擔心.

別墅

唔該晒...

首頁

尾頁

跳至