跳至

首頁

尾頁

民房

請問東涌有育嬰院嗎? 我個bb只有個幾月大.

七月就要返工了,我響東涌住,響東涌返工,所以急需東涌育嬰院資料... :-( :-( :-(

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

Re: 請問東涌有育嬰院嗎? 我個bb只有個幾月大.

據我所知係無O架, 不過剛check社署資料, 有一間叫"香港離島婦女聯會東涌互助幼兒中心", 响東涌富東邨東馬樓1號地下... 佢claim接受0-6歲兒童, 但西環都有間類似服務中心, 我舊年打過去問, 佢話已經無做0-2 O既託管, 或者你都打去問問啦~

Tel: 21094240
Fax: 21093995

收費: 每 2 小 時 16 元

民房

小倩唔該哂呀, 我打過去問了, 佢話只收2-6歲的 :-(

民房

小倩唔該哂呀, 我打過去問了, 佢話只收2-6歲的 :-(

大宅

據我所知, 有一間育嬰院將於九月份開始投入服務, 地址及電話我就唔知, 只知是由鄰舍輔導會開辦, 你可以直接打去他們總辦事處查詢, 希望可以幫到你啦!

民房

我打過去鄰舍輔導會了, 佢o地東浦新開o果間又只係收2-6...

首頁

尾頁

跳至