自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

想找有經驗的家務助理 (沙田區)!!!

Dear All,

我住沙田,想找有經驗的家務助理幫忙清潔家居(約1000呎), 隔日做3-4hrs, 時間由早上9:30-中午12:30/1:30.
價錢可再傾!
若有相熟家務助理, 請報料!
千萬個唔該!

Mitchmama
超級貪靚敗家媽媽一個...........

大宅

Re: 想找有經驗的家務助理 (沙田區)!!!

我可以介紹一個有經驗的家務助理給你,但唔知佢得唔得閒再接新job,請pm你個价及住處給我,我問佢先。
;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

大宅

HI,

我住火炭浸會大學宿舍(穗禾苑上面)!
時間: 9:30am-1:30pm, 礼拜一至六
月薪: $3300
主要幫我清潔家居及熨衫! 但我想先同佢interview!
唔該晒! :lol:

Mitchmama
超級貪靚敗家媽媽一個...........

大宅

畀面勳章

我係有經驗的家務助理,38 years,我在tuesday and thursday 有空位,我可以interview,如有意,請 P M 我,我留電話比你再說,thank you.

大宅

Mitchmama,

pls check pm.

大宅

I also need 經驗的家務助理 in 沙田穗禾苑工作, mainly for 清潔家居. If you interest or you have referral that can work on the above area, pls PM me. I prefer talk over the phone direct.

首頁

尾頁

跳至