跳至

首頁

尾頁

洋房

開刀媽媽-你地個傷口點呀?

我上次去覆診醫生話個傷口埋得好好,無問題...但係我間唔時仲覺得傷口有d痛,我個傷口仲係少少紅紅地,凸出黎,摸落去入面仲係硬既,你地係咪咁架?

男爵府

Re: 開刀媽媽-你地個傷口點呀?

我個傷口已經冇紅冇硬, 條線變左好幼既粉紅色, 但有時重會有少少痛, 尤其抱亞B行得耐時!
全因為你,令我一生都佳美,你令我生命從空虛,化做傳奇,唯獨你是我拯救,我總不至死,直到永遠,從心底讚美!

禁止訪問

大宅

me too 埋得好好

wincylin 寫道:
我個傷口已經冇痛啦,至於個傷口就冇紅,只係淨番一條線囉!

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

wincylin 寫道:
我個傷口已經冇痛啦,至於個傷口就冇紅,只係淨番一條線囉!

me3 :mrgreen:

洋房

我皮膚一向都唔好,所以我揀左用硬線(即係要拆線果隻),但係我仲係覺得個傷口好似埋得麻麻地...咁你地係用軟線定硬線架?

大宅

:-( 我政府医院開

大宅

TinyRabbit,
e生話拆線個傷口靚d,咁咪拆線law

TinyRabbit 寫道:
我皮膚一向都唔好,所以我揀左用硬線(即係要拆線果隻),但係我仲係覺得個傷口好似埋得麻麻地...咁你地係用軟線定硬線架?

男爵府

畀面勳章

傷口冇痛, 但仲有少少痕。最陰功係埋傷口時太痕, 加埋膠布敏感, 原本個肚冇紋, 而家出晒黎, 好慘
:-( :-( :-( :-(

大宅

我個傷口都係得返一條淡紅色既線, 有時會痕痕地 , 痛就唔係真係好痛, 不過 有時會有d好似針, 吉吉地既感覺!

請問你地個肚平哂未?我想知係唔係真係開刀個肚會修得慢d? (我d friends仲嚇我, 開刀個肚係唔會修..係唔係真?..嚇死人la), 我已家仲好似有幾個月身孕咁...:-(
我下個禮拜去私家覆診, 如果confirm連裡面都無事, 我就可以勁做運動修身lu..hehe

伯爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

我個傷口無事啦.
我都忘記左佢喇
只係個肚仲好大..唔知點算 :-(

洋房

Me 2. 因為醫生用過兩張唔同size既膠布貼個傷口,搞到我個肚皮好似電視機咁,兩個框...我都覺得個開刀位上下遲鈍左,無乜感覺,同埋吉吉地痛...死啦,你地所有唔好野我都有齊

DalaDala 寫道:
傷口冇痛, 但仲有少少痕。最陰功係埋傷口時太痕, 加埋膠布敏感, 原本個肚冇紋, 而家出晒黎, 好慘
:-( :-( :-( :-(

大宅

qqchiu 寫道:
我個傷口都係得返一條淡紅色既線, 有時會痕痕地 , 痛就唔係真係好痛, 不過 有時會有d好似針, 吉吉地既感覺!

me 2

首頁

尾頁

跳至