跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

照structure, BB腦裡面有2個水胞.

上星期三照完structure, E生話BB腦裡面有2個水胞,
佢叫我不用擔心, 100個裹面都會有4-5個.佢話遲d會慢慢無的.你地有無遇過呀?, 我好擔心 :-(

大宅

Re: 照structure, BB腦裡面有2個水胞.

唔好擔心啦, 會影響bb架. 我之前o係bk都聽過有咁既cases, 後尾無事. 況且醫生都話遲d會慢慢無, 所以要輕鬆面對, 不要咁擔心.

大宅

Awesomeada,
唔駛怕啦, 有我陪你!

我6月7日在政府照時醫生話我bb腦內有一個水胞, 好多大肚婆都會有, 大多會隨住bb一路大而消失, 但會有小部份bb會唔消失而影響腦部! 我都有擔心, 但早2日睇私家就話覺得有散緊的跡象(唔知係咪安慰我啦), 叫我下個月再睇下點!

我老公話事解, 唔好諗咁多, 順其自然啦, 咪當暗"倉"咁,越擔心越散得晚, 反而開心些自己抵抗力好些,bb也強些, 放鬆些, 我們一起努力吧!
awesomeada 寫道:
上星期三照完structure, E生話BB腦裡面有2個水胞,
佢叫我不用擔心, 100個裹面都會有4-5個.佢話遲d會慢慢無的.你地有無遇過呀?, 我好擔心 :-(

男爵府

畀面勳章

多謝你我地關心

我星期一,再係私家E生度做多次structure.
私家E生都係咁多講,好多大肚婆都會有, 遲d會隨住bb一路大而消失.

佢重話佢地一般都唔會講, 因為這不是大問題.

洋房

I had the scan today and also found 2 cysts inside my baby's brain (one on each side). My doctor said that these cysts would disappear by week 26 in most cases.

I am kind of worried too ...

大宅

今天20週照結構性u/s, 醫生照到bb左腎附近有3個小水"long",要再看專科,但未約到期!!! 心裡很是擔心!!

大宅

好媽媽勳章

我今天在廣華照時醫生話我bb腦內有一個水胞, so worry...

大宅

Pauline6,

Sorry to hear that...
Did the doctor give u any advice?

大宅

好媽媽勳章

亞b冇事啦, yeah!!!!!!!!!!!

原文章由 pauline6 於 07-6-22 21:43 發表
我今天在廣華照時醫生話我bb腦內有一個水胞, so worry...

首頁

尾頁

跳至