嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無人知旺角有間嘢叫"蟲蟲xxx"賣combi手推車好平架??

以前一本便利本副刊成日有賣廣告架, 不過而家我揾唔番本嘢, 大家知道嗎???

大宅

畀面勳章 睛靈勳章

Re: 有無人知旺角有間嘢叫"蟲蟲xxx"賣combi手推車好平架??

http://www.bugs-baby.com/
香港九龍旺角廣華街48號廣發商業大廈510室

複式洋房

Re: 有無人知旺角有間嘢叫"蟲蟲xxx"賣combi手推車好平架??

我係幫佢地買架, so far ok.

大宅

但人哋話係大陸做, 同吉豬島果d差好遠喎! 而且又重好多!

洋房

i bought there, so far okay...but some are old style

大宅

but, is it made in China?
hungcat 寫道:
i bought there, so far okay...but some are old style

大宅

我都係同佢地買, 我覺得 ok 喎~~~

大宅

佢地係大陸版的combi

bbchins 寫道:
but, is it made in China?
[quote]
hungcat 寫道:
[/quote]

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

吉豬島賣既都係大陸做既, 香港市面上賣緊既, 都係 made in china. 只不過, 蟲蟲賣果 d 係國內 model, 我仔都有一架 so far OK la, 因為國內版多數唔係鋁合金做, 所以係重身些, 不過架車重車些既關係, 我又覺得穩陣 d.

因為我仔仔1歲前都係用 combi TM359 (特價都要 $1,200), 係吉豬島買既, 果架太輕, 我住香港最東既地方 (小西灣), 大風起上來, 架車會飄既.

我自己唔係幫親 蟲蟲 買, 而家托人在國內訂完帶過來比我既, 為起唔使 $500.00

bbchins 寫道:

大宅

畀面勳章 睛靈勳章

szeszes 寫道:
吉豬島賣既都係大陸做既, 香港市面上賣緊既, 都係 made in china. 只不過, 蟲蟲賣果 d 係國內 model, 我仔都有一架 so far OK la, 因為國內版多數唔係鋁合金做, 所以係重身些, 不過架車重車些既關係, 我又覺得穩陣 d.

因為我仔仔1歲前都係用 combi TM359 (特價都要 $1,200), 係吉豬島買既, 果架太輕, 我住香港最東既地方 (小西灣), 大風起上來, 架車會飄既.

我自己唔係幫親 蟲蟲 買, 而家托人在國內訂完帶過來比我既, 為起唔使 $500.00

szeszes,
你托人o係大陸買左邊隻combi車呀? o係邊度買?
我想o係淘寶網買架SK-2R, 唔知好唔好呢?

男爵府

今期"lisa"都有一版廣告, 好似做緊減價添

babymandy123 寫道:
以前一本便利本副刊成日有賣廣告架, 不過而家我揾唔番本嘢, 大家知道嗎???

男爵府

咁平????但係china 買有牌子野係貴過hk 買ga wor,, 去d百貨公司睇就知喇...
szeszes 寫道:

[quote]
bbchins 寫道:
[/quote]

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

因為我仔1歲大左右先換另一架車, 所以我係買 SJ-2EX, 我朋友連埋貨運來港, 為 HK$45X左右, 唔太記得 EXACTLY 係幾平了.

由於 COMBI 國內型號既車, 避震功能無香港或日本型號好, 所以建議係比大 BB 用好些.

shanshanbaby 寫道:
szeszes,
你托人o係大陸買左邊隻combi車呀? o係邊度買?
我想o係淘寶網買架SK-2R, 唔知好唔好呢?

大宅

其實, 如果你在外面睇中了COmbi型號的手推車or Car Seat.

你只要炒下佢地的型號. 然後打電話到蟲蟲. 佢地都會報介比你.
不論新款或舊款,

如果新款. 佢地仲可以幫你訂貨.

別墅

PRICE VERY REASONABLE, I BUY ONE MODEL "SK2" IT COST HKD18XX, BUT IN A GROUP ORDER IT COST HKD11XX, IT MAY PICK UP ON AUG. BESIDES, THE BOSS SAID THAT IT CAN USE UNTIL BABY FOUR YEARS OLD. IT IS QUITE DIFFERERENT WITH NORMAL COMBI, THE SEAT IS BIGGER AND 6.XKG.

民房

我係yahoo拍賣見到有得賣combi車....

我係yahoo拍賣見到有得賣combi車, 同虫虫個一間d野一樣呀!但係仲要比佢平幾百蚊~如各位mama有興趣可以去yahoo拍賣sarch combi 就可以搵到~我試過同佢賣左一架sk-2r幾好用呀~8百幾蚊ja~比虫虫平左4百幾呀!!!抵!!抵!!抵!!

首頁

尾頁

跳至