自由講場

跳至

首頁

尾頁

民房

講下你地仲夠唔夠膽搭360...

我就

伯爵府

Re: 講下你地仲夠唔夠膽搭360...

咁又未至於唔以後都唔搭, 的士小巴私家車意外都常有傷亡, 唔會有人話唔搭, 360好耐先玩一次, 無理由一次意外就唔玩, 更何況......香港人好善忘既

男爵府

我都未去佢就...

複式洋房

極度唔開心就會

大宅

以前都搭過一次, 上山途中因為全被霧水擋著, 不能全看見車外風景, 原想於今年內找一次再搭, 但係經過左今晚整架車飛左落嚟嘅事件後, 已經信心大跌, 佢仲話剛大修檢查完, 咁快就出事, 我心唸你地班維修人員有無認真咁檢查每一部車同整個運輸嘅操作, 佢地可能因為時間不多, 就「求其」話檢查完就算數, 今次出事肯定無乜人會搭, 除非你唔會珍惜生命, 搵條命仔嚟博...至於我, 我就起碼一年半載先考慮再搭....你地呢??
由即日起, 超級撒雅人7及大臭B爸爸正式至"親子王國", 簡稱"BK", 退隱江湖, 除了將昔日大部份自己所發表的文章刪除外, 並且不再發表新文章及新回應........

在這裡, 小弟感謝一切"BK"的好友, 他們的回應支持, 雖然捨不得離開, 但這是我唯一選擇的路徑.......

禁止訪問

大宅

從來都無諗住去,因為我畏高 :mrgreen:

男爵府

好彩我搭過一次所以唔會再搭啦. 人地海洋公園咁多年都未試過呢d意外, 360公司真係要好好檢討吓.

男爵府

畀面勳章

好down個陣咪夠膽搭囉
願我會查火箭 帶你到天空去 在太空中兩人住 活到一千歲 都一般心醉 有你在身邊多樂趣

洋房

我一次都未搭過

水晶宮

今年4月搭過一次
天氣麻麻
好快就冇野睇
一片雲海
真係有d 腳板出晒汗 果d feeling

如果依家既話, 就要諗下先啦

水晶宮

畀面勳章

我搭過一次,好彩冇事遮

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

囝囝之前幾日見MTR ad. 仲話想坐, 當時我仲應承佢遲下放假同佢去, 依家真係唔敢去喇.

有咩安全設施? 唔通佢會派一人一個降傘咩?! 有仲唔敢去tim呀.
唉......亞囝, 今次亞媽要講過唔算數喇.
Japenese 寫道:
我都未去佢就...

睇纒佢之後有咩安全設施再算啦!

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

侯爵府

Maggie124 寫道:
我一次都未搭過

me 2.要搭都等2-3年後.因睇下先

大宅

揚媽 寫道:
我搭過一次,好彩冇事遮

me too.......
我仲有兩張來回票未搭....仲諗住幾日後一家人搭...
而家

大宅

搭過一次,應該唔會再搭,要搭會搭海洋公園嘅纜車,因搭完仲有其他嘢玩 :mrgreen:

禁止訪問

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

請都唔搭啦...
雖然我在線,但可能行開左

洋房

唔會啦,咁得人驚

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

唔夠膽搭勒. e + 無限期停止服務, 有人再去搭就奇.

首頁

尾頁

跳至