跳至

首頁

尾頁
該用戶已被刪除

bb識用combi 3号杯杯飲水

男爵府

Re: bb識用combi 3号杯杯飲水

我個女用緊2號呀, 唔係飲得好好, 因為流得太快...係唔係用完2號先3號呢? 好似3號係奶咀型會易過2號? 定係2號都係唔係咁易啜?
該用戶已被刪除

伯爵府

真係識架!?我都買左combi3號杯杯比小b...不過未比佢用呀!等我try下比佢用先~

男爵府

#1 - 奶咀
#2 - 鴨咀杯
#3 - 吸管杯
#4 - 水杯

baby_yuyu 寫道:
我個女用緊2號呀, 唔係飲得好好, 因為流得太快...係唔係用完2號先3號呢? 好似3號係奶咀型會易過2號? 定係2號都係唔係咁易啜?
分享煮食的樂趣, 是減壓的一種好方法!

男爵府

我阿b用緊1號, 不過好似唔識飲, 唔知佢係唔係用開nuk, 所以唔適應, 不過我又買左2號, 等過2日至比佢用.
分享煮食的樂趣, 是減壓的一種好方法!

大宅

畀面勳章

比bb試過2號杯, 唔掂 !
d 水係咁流晒出黎, 一心口衫都濕晒!!

不過比3號杯佢反而識飲噃~
佢會識細細啖啜一下,笑一笑, 又細細啖啜一下,
一路玩一路飲

複式洋房

Re: bb識用combi 3

[hellokitty1011

我個b都係呀,用開nuk比其他咀佢唔識用,淨係咬,而家我轉左dr.brown奶樽比佢,但都要用番nuk咀,我想問我有個combi hellokitty杯1號,可唔可以淨係配番3號飲管用架?]
hellokitty1011 寫道:
我阿b用緊1號, 不過好似唔識飲, 唔知佢係唔係用開nuk, 所以唔適應, 不過我又買左2號, 等過2日至比佢用.[/quote]
芷僑 12月27日出世  重3.25kg

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我bb都係用nuk,試過用1號杯飲水,都ok,但有時都會將隻杯當玩具咬.

hellokitty1011 寫道:
我阿b用緊1號, 不過好似唔識飲, 唔知佢係唔係用開nuk, 所以唔適應, 不過我又買左2號, 等過2日至比佢用.
bb Kelvin 係12月12日出世!!!

Kelvin Lai's Blog!!! Welcome!!!

大宅

畀面勳章

baby_yuyu 寫道:

我訂左2號同3號.... 早知直頭買3號就算喇! 不過要收到貨後試過先知.
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結
該用戶已被刪除

洋房

我個仔都識用3號杯飲水喇!!
之前試用2號,但失敗咗,點知試3號就即刻學識咗!!

首頁

尾頁

跳至