育兒好物

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

combi 學習杯 can steam ma?

combi 學習杯 can be steam ma?

男爵府

Re: combi 學習杯 can steam ma?

可以
全因為你,令我一生都佳美,你令我生命從空虛,化做傳奇,唯獨你是我拯救,我總不至死,直到永遠,從心底讚美!

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

yes呀...佢成個杯既所有部份都可以!
愛是恆久忍耐......

大宅

我買combi 學習杯時,Sales話杯身可以,但手柄就唔好啦...

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我成隻都steam, so far無問題.
bb Kelvin 係12月12日出世!!!

Kelvin Lai's Blog!!! Welcome!!!

男爵府

yes ar, the sales said don't steam the handle ar.

nihongo 寫道:
我買combi 學習杯時,Sales話杯身可以,但手柄就唔好啦...

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

別墅

2019勳章

我都係將所有野放去steam, 都無問題wor. 隻手掂過好多野之後又摸個handle, 好多菌的, steam下都無妨嘅.

lingling06 寫道:
yes ar, the sales said don't steam the handle ar.

[quote]
nihongo 寫道:
[/quote]

首頁

尾頁

跳至