跳至

首頁

尾頁

複式洋房

how much 粥/infant cereal does your baby eat??

my baby eats about 200ml infant cereal in 1 meal and still wants to eat...is that too much?

男爵府

Re: how much 粥/infant cereal does your baby eat??

我平時用4oz奶+糊仔
係開到杰撻撻個隻
都有大人碗既2/3碗
我隻b食完都係仲想食
不過我通常都唔比
除非佢真係肚餓到喊
如果唔係我驚佢太飽
日曦 - 2006/11/18 02:29am(2.65kg)
2nd - 2008/05/16
3rd - 2009/06/09
4th - 2012/01/07 14:14pm (3.57kg)
4次懷孕 但只有2個出世, 沒能力帶到世上的, 媽咪沒有忘記, 你永遠在我心裡,懷念你們

男爵府

Re: how much 粥/infant cereal does your baby eat??

一日2餐粥,每餐1個大人碗
未經本人許可, 不得轉載

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

same as my baby
Lulu皇后 寫道:
一日2餐粥,每餐1個大人碗

大宅

呀囡7個月, e + 1日1餐, 1碗有成人飯碗咁多, 另飲4餐奶 (5.5 - 6 OZ). 係咪好少呀?

首頁

尾頁

跳至