自由講場

跳至

首頁

尾頁

民房

代朋友問:有公司請人嗎?

朋友有好多年工作經驗,最近要轉工,但因為學歷底勞工處既好難爭,有公司會請人?請PM 話我知.

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

Re: 代朋友問:有公司請人嗎?

男定女? 乜學歷? 有無車牌?

大宅

lc_cy 寫道:
朋友有好多年工作經驗,最近要轉工,但因為學歷底勞工處既好難爭,有公司會請人?請PM 話我知.

有呀有呀,今日有人問我有無人1介紹,
但要後生同認識小小英文同 通話,唔知你個朋友認唔認識
http://hk.myblog.yahoo.com/shadowlau15/
make -up shadow photos

伯爵府

畀面勳章

我都啱啱開始想搵工播,不過想搵D近D

日本の平安を祈ります

洋房

ME TOO
catmummum 寫道:
我都啱啱開始想搵工播,不過想搵D近D

大宅

我公司請人呀,不過人工麻麻, 得5千
我做珍珠既, 請人配對,分色
唔使經驗有人教

複式洋房

cathypig:

Pls check Pm~~

Tks..........

Bigboy

大宅

sorry 有位媽咪pm了我問野但我1時手快del了,
唔知可唔可再pm我thanks
http://hk.myblog.yahoo.com/shadowlau15/
make -up shadow photos

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

我公司請倉務員,荃灣工廠區返工,人工5,000-5,500,有興趣將資料PM俾我!
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;天眼昭昭,報應甚速

首頁

尾頁

跳至