自由報料

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問邊隻士的車好用呀...?

如題
[size=medium]囡囡 21-10-04 [size=medium]仔仔 25-10-06

男爵府

Re: 請問邊隻士的車好用呀...?

想想,
我朋友是在一所設計baby products的公司工作, 佢地既貨都是出外國(Europe), 所以佢都介紹左一些baby strollers 給我, 我買了一架可以一手打開, 有2個reclining 角度, 有canopy 的士的車, 很輕和seat 係very supportive (因為市面上很多士的車的seat 很soft, 所以bb 會滑落), 個back 又很supportive , 因為有air cushion (市面上很多輕的士的車到是用好thin 既布造, 唔夠supportive)!

我買時佢地仲未打個牌子上去, 好似話要去到Europe 時先打牌子, 所以我買的士的車係冇牌子的! 若果你想要, 我可以幫你問下佢仲有冇貨, 因為佢地唔會係出面賣! 佢地有時都有new products, 所以舊的products 就會平平地出售 (not openly though). 但是全新的!

你可以pm 我

男爵府

AKLAMY.....有無相睇呀~~~ 價錢幾多到~~~可坐到幾多歲呀~

子爵府

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 貓狗褓姆 畀面勳章

我囡囡歲幾時我在mother care買了一架, 是重身的, 我覺得很好用, 用到家陣阿囡5歲幾40磅我都仲留住, 因為有時落樓下買米買油買奶粉,汽水可以唔洗抽餐c, 阿囡跟我落去買時仲會坐埋上去添~
我之前在反斗城試過d輕身, 小朋友坐了下去有機會摺埋左, 又掛不到東西, 因為架車太輕, 負苛不到!! 心諗推得b車出街掛個袋都掛唔到, 唔好話推住架b車shopping添呀~~

男爵府

AKLAMY,

Would you please PM me the information? Thanks a lot.

大宅

AKLAMY,

I'm interested on it. Do you have any picture to show how it looks like and also the stroller weight? My boy is 19 months. I'm looking for the light stroller and bring him go out more easier.

Looking forward to receive your info.

Many thanks,
Joyce

男爵府

Del.

男爵府

Hi mums,
我問左我朋友, 佢話已經冇, 最後一架上星期都賣左喇~~

大宅

AKLAMY :

我好想買妳所講的那款士的車呀,如有機會再有貨,請妳可否通知我呢,唔該.

AKLAMY 寫道:
想想,
我朋友是在一所設計baby products的公司工作, 佢地既貨都是出外國(Europe), 所以佢都介紹左一些baby strollers 給我, 我買了一架可以一手打開, 有2個reclining 角度, 有canopy 的士的車, 很輕和seat 係very supportive (因為市面上很多士的車的seat 很soft, 所以bb 會滑落), 個back 又很supportive , 因為有air cushion (市面上很多輕的士的車到是用好thin 既布造, 唔夠supportive)!

我買時佢地仲未打個牌子上去, 好似話要去到Europe 時先打牌子, 所以我買的士的車係冇牌子的! 若果你想要, 我可以幫你問下佢仲有冇貨, 因為佢地唔會係出面賣! 佢地有時都有new products, 所以舊的products 就會平平地出售 (not openly though). 但是全新的!

你可以pm 我

禁止訪問

男爵府

士的車最緊要係夠'輕', so I highly recommend Japan 'KATOJI', very light with 5 lbs only. very easy to carry outside.

複式洋房

Lily2003 寫道:
士的車最緊要係夠'輕', so I highly recommend Japan 'KATOJI', very light with 5 lbs only. very easy to carry outside.
o係 邊道有得賣呀..??
[size=medium]囡囡 21-10-04 [size=medium]仔仔 25-10-06

男爵府

mother care $769 good...

首頁

尾頁

跳至