跳至

首頁

尾頁

伯爵府

0411"時(四)時"吹

記得入黎插棋la

伯爵府

Re: 0411"時(四)時"吹

見到個時間係04.06 ... 入黎向66 salute

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

琥珀宮

[size=xx-large]MORNING

珍珠宮

hi morning.

報到先.

琥珀宮

早晨
琴晚去試間未去過嘰做facial
見有個磅咪走上去磅點知原來重左2磅
到按肩頸時個姐姐仔話我d肉好"泡"
跟住最傷係下巴個d毒瘡 :-|
針到好痛但好多都仲谷緊 :-x
其實個下巴d瘡都吽左好耐都唔知攪咩
都好耐冇試過咁啦
今朝返工塊面好似爛面咁

珍珠宮

琴日老公買咗架扭蛋機俾我, 無阿囡份.

珍珠宮

重2磅 je, 好少事. 我都唔知重咗幾多磅啦.

咁又無俾人 ??? 呢間貴唔貴???

SZEYUEN 寫道:
早晨
琴晚去試間未去過嘰做facial
見有個磅咪走上去磅點知原來重左2磅
到按肩頸時個姐姐仔話我d肉好"泡"
跟住最傷係下巴個d毒瘡 :-|
針到好痛但好多都仲谷緊 :-x
其實個下巴d瘡都吽左好耐都唔知攪咩
都好耐冇試過咁啦
今朝返工塊面好似爛面咁

琥珀宮

ok$合理
我joint埋plan
$1500=11次
[quote]
CherylMaMa 寫道:

重2磅 je, 好少事. 我都唔知重咗幾多磅啦.

咁又無俾人 ??? 呢間貴唔貴???

琥珀宮

裝飾 / 擺檔?

琴日老公買咗架扭蛋機俾我, 無阿囡份.

珍珠宮

咁真係 ok bor, 你仲市區添. 我以為而家做 facial 要起碼 $2xx 一次.

[quote]
SZEYUEN 寫道:
ok$合理
我joint埋plan
$1500=11次
[quote]

珍珠宮

係玩具.

我係 lift lobby 撞到佢, 我仲以為佢買俾阿囡. 點知返到屋企, 佢放咗入我哋房, 話係買俾我. 我自己都覺得幾好笑.

[quote]
SZEYUEN 寫道:
裝飾 / 擺檔? [quote]

大宅

差d入錯左

琥珀宮

妳愛人真有情趣...sweet sweet

係玩具.

我係 lift lobby 撞到佢, 我仲以為佢買俾阿囡. 點知返到屋企, 佢放咗入我哋房, 話係買俾我. 我自己都覺得幾好笑.

[quote]
SZEYUEN 寫道:
裝飾 / 擺檔? [quote]

大宅

真係好平wor!
包d乜架?

咁真係 ok bor, 你仲市區添. 我以為而家做 facial 要起碼 $2xx 一次.

[quote]
SZEYUEN 寫道:
ok$合理
我joint埋plan
$1500=11次
[quote]

琥珀宮

可能你係佢心目中仲係細路女一個 [quote]

係玩具.

大宅

乜你鍾意玩架!
俾阿囡見到,
會唔會同你爭黎玩架!
cheryl: 媽咪你甘大個人唔好玩la!
比我玩la!
:-( :-( :-(
[quote]

係玩具.

大宅

Eudora係大女
Cherly係細女
[quote]
portiabb 寫道:
可能你係佢心目中仲係細路女一個

珍珠宮

我 like o架, 不過我唔係樣樣扭, 我通常 like 扭 e.g. 錶, 飾物 俾 cheryl. 裝飾, 擺設我唔 "后". 不過, 近日佢見我扭啲細扭蛋機 ma, 佢都覺得 cute, 因為佢都有幫我扭.

不過, 琴晚 cheryl 見到已經講, 話 "係桐桐的". 所以老公將佢擺高咗, 放咗入書房.

[quote]
紅孩兒 寫道:
乜你鍾意玩架!
俾阿囡見到,
會唔會同你爭黎玩架!
cheryl: 媽咪你甘大個人唔好玩la!
比我玩la!
[quote]

琥珀宮

基本清潔+按肩頸[quote]
紅孩兒 寫道:
真係好平wor!
包d乜架?

首頁

尾頁

跳至