跳至
[2004年或之前] 0411"時(四)時"吹

首頁

尾頁

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

Re: 0411"時(四)時"吹

唉…好長編…今朝老闆娘打番黎...a/c聽左個電話…就話老闆係上面鼻敏感發作但係矛藥係身…老闆娘都知個e生開10典…就嗌個a/c叫我攪掂啦…但係我一返到公司佢已經係咁係我身邊講講講….大姐…人地開10典…就算我call dr…佢矛野係身…就算覆左電話都答唔到你食開咩藥…係邊度可以買啦… 好喇...等到醫生開門....問佢拎藥單同即時叫佢開定平時d藥我安排人去拎啦....再fax左藥單去酒店幫手搵....但係果度大6黎ga....都預左搵唔到....佢就係我身邊不停嘈嘈嘈...d態度又差....真係....我快拎到都矛用啦...都係安排聽日sin有人飛上去順便比埋佢....急急急...都唔知急乜...唔通我拎到佢即刻飛上去咩 老闆娘都唔急都唔知佢急乜

琥珀宮

phoebe:

妳老闆正一多嚿魚明知自己有鼻敏感都唔袋藥
少少事仲攪到好似好大件事咁

琥珀宮

其實又唔關老闆樹...佢個鼻敏感好耐無發ga喇...頭sin同佢通電話...佢話上到冷親感冒攪到咁囉 係d同樹緊張之麻... 頭sin fax左藥單去酒店...佢地幫手買到部份藥頂住sin啦
SZEYUEN 寫道:
phoebe:

妳老闆正一多嚿魚明知自己有鼻敏感都唔袋藥
少少事仲攪到好似好大件事咁

珍珠宮

啲同庶係咁o架啦. 有啲真係好 Q 煩, 佢哋出心可能都係想為件事好, 但就唔明白有時佢的 suggestion 係唔 work, 同唔 practical lor.

我都成 Q 日俾人煩.

[quote]
portiabb 寫道:
其實又唔關老闆樹...佢個鼻敏感好耐無發ga喇...頭sin同佢通電話...佢話上到冷親感冒攪到咁囉 係d同樹緊張之麻... 頭sin fax左藥單去酒店...佢地幫手買到部份藥頂住sin啦 [quote]

琥珀宮

我都明....但係果刻我已經又要contact呢個fax比果個....佢地仲要係我身邊嘈嘈嘈 真係好鬼水炆 ...依家矛野啦....settle左件樹.....頭sin成班又走晒埋黎賽後檢討 真係比佢地激水....頭sin我直頭話佢地呀....唔該下次唔好咁大聲&見我講緊tel就等等 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 佢地又係到嘈嘈嘈話:我地幫你咋.... :mrgreen: 下次唔幫囉 :mrgreen: 仲比佢地屈左今日下午茶 :mrgreen: [quote]
CherylMaMa 寫道:

啲同庶係咁o架啦. 有啲真係好 Q 煩, 佢哋出心可能都係想為件事好, 但就唔明白有時佢的 suggestion 係唔 work, 同唔 practical lor.

我都成 Q 日俾人煩.

珍珠宮

你班同庶都好 cute bor.

不過, 你俾人屈到 tea 仲 cute 啦.

[quote]
我都明....但係果刻我已經又要contact呢個fax比果個....佢地仲要係我身邊嘈嘈嘈 真係好鬼水炆 ...依家矛野啦....settle左件樹.....頭sin成班又走晒埋黎賽後檢討 真係比佢地激水....頭sin我直頭話佢地呀....唔該下次唔好咁大聲&見我講緊tel就等等 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 佢地又係到嘈嘈嘈話:我地幫你咋.... :mrgreen: 下次唔幫囉 :mrgreen: 仲比佢地屈左今日下午茶 :mrgreen: [quote]

琥珀宮

佢地無樹無幹果陣又真係幾cute ge 請tea唔緊要.....不過我都搭左句....今day請tea唔係因為佢地今day幫到手....只係要佢地下次幫幫手出少句聲 [quote]

琥珀宮

佢地無樹無幹果陣又真係幾cute ge 請tea唔緊要.....不過我都搭左句....今day請tea唔係因為佢地今day幫到手....只係要佢地下次幫幫手出少句聲 [quote]

琥珀宮

矛人

琥珀宮

豬扒菜飯+節瓜湯

琥珀宮

SZEYUEN 寫道:
豬扒菜飯+節瓜湯

琥珀宮

今晚要去放血 :lol:

琥珀宮

仲咩je :mrgreen: :mrgreen:
[quote]
SZEYUEN 寫道:
豬扒菜飯+節瓜湯
[/quote]

伯爵府

琥珀宮

SZEYUEN 寫道:

琥珀宮

ritaor66 寫道:

琥珀宮

我塊臉爆晒瘡要轉下brand
[quote]
SZEYUEN 寫道:
[/quote]

珍珠宮

66,

你老公放完假喇, 你 free 啦.

ritaor66 寫道:

珍珠宮

會轉咩 brand???

我啲 skin care 都就快用完, 都要去放血. :-( :-( :-(

[quote]
SZEYUEN 寫道:
我塊臉爆晒瘡要轉下brand[quote]

琥珀宮

66....妳琴晚夢遊4點嘰出post [quote]

66,

你老公放完假喇, 你 free 啦.

首頁

尾頁

跳至