派對情報

跳至

首頁

尾頁

子爵府

潼潼的2歲diy mickey mouse clubhouse birthday party

剛係9th (sat)幫潼潼係金鐘"牡丹樓"舉行左1歲生日會, 過程順利, 天公造美, 上午時份有陽光無雨, 玩得開心!!

媽媽設計的愛心banner

我的小公主造型

同場加映比cnbc訪問

bk aunties們到賀

潼潼的第一個生日蛋糕

好熱鬧哦~

迷你爬行大賽

賓客小回禮

媽咪辛苦過後既勝利者

為左怕大人朋友悶, 加插左lucky draw, 於部份小回禮包入面有尋寶大行動, 都幾好玩~ 同埋之前都有朋友remind話d時間會好趕, 唔夠玩, 但由於今次m記並無趕我走(可能因為採訪都阻左我地少少time), 玩左都成2個鐘多d, 連我執埋野都成2個半小時(原定party時間係1.5hrs)

所以overall今次係"牡丹樓"既生日會係評為"相當滿意"!!! (當然唔係靠佢地d staff啦)

[ 本文章最後由 ronni 於 08-6-20 11:16 編輯 ]

別墅

Re: 潼潼過左難忘既生日

別墅

Roni,
啱啱路過揾緊party嘅info, 見到呢個post!
潼潼呢個mami, daddy真係冇得頂,
可以見到你為左潼潼birthday花嘅精神, 時間&心機
Mironi, 你好幸福呵, 快d鍚多mami幾啖啦! :wink:

洋房

Hi,請問你個"愛心banner"喺邊到整?好靚呀,我都想整個比呀女下個月生日用.Thanks

Lilypie 3rd Birthday Ticker

伯爵府

魅力王子

very happiness

大宅

Hi,請問你個"愛心banner"喺邊到整?好靚呀,我都想整個比呀仔7月生日用.Thanks

禁止訪問

子爵府

charlottemum 寫道:
Hi,請問你個"愛心banner"喺邊到整?好靚呀,我都想整個比呀女下個月生日用.Thanks

thx~

個易拉架係bannershop.com.hk度整, 2天取貨, 質料都好ok, 但就唔包design, 自己整好個圖再入數then email比佢

子爵府

tikwong 寫道:
Pls pm me for "牡丹樓" tel no.

Many thanks

.....麥當奴既意思....你想要邊區...

男爵府

妳個banner好靚好靚呀! 我唔識自己整,可否用番妳那幅banner,只是換了一家三口的相呢?

複式洋房

個 banner 好靚呀? 請問係bannershop.com.hk度整要幾 $ 呀??

原文章由 ronni 於 07-6-28 21:21 發表

thx~

個易拉架係bannershop.com.hk度整, 2天取貨, 質料都好ok, 但就唔包design, 自己整好個圖再入數then email比佢

禁止訪問

banner圖設計

男爵府

潼潼媽咪,

救命呀! I want to make a banner for my daughter's party next week.
I call banner shop, I want to make one same will U but they said no keep record.
Can U send a sample to me or tell me how to do.
I am 電惱文盲!
Thankyou!

原文章由 ronni 於 07-6-12 04:34 發表
剛係9th (sat)幫潼潼係金鐘"牡丹樓"舉行左1歲生日會, 過程順利, 天公造美, 上午時份有陽光無雨, 玩得開心!!

媽媽設計的愛心banner

h ...

大宅

潼潼媽咪,

Can I also have your file of the banner.

Thank you!

Smartbaby

大宅

Birthday banner

hi 潼潼媽咪,
i really like your birthday banner, just want to make a copy,but i don't know how to make,so...can you help me?i want to have your file & need to use on 21/10,many many thx & waiting for your good news.

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 親子達人勳章

ronni,

你好勁呀...潼潼真係好幸福...你樣樣事都為潼潼做足100分..

我都有整過條banner... 當然無你個張咁靚..你係用咩software整架??

我睇見潼潼d禮物就開心c...潼潼有排玩啦..

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

唔好意思,見你地搵,插咀先~
你地搵banner,可以去哩度睇睇,仲有幾個款揀,不過唔知靚唔靚,因為我整過月曆卡就幾好~

[email=http://hk.myblog.yahoo.com/####]http://hk.myblog.yahoo.com/####[/email]

[/url]

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 natalielin 於 07-10-14 01:48 發表
你地搵banner,可以去哩度睇睇,仲有幾個款揀,不過唔知靚唔靚,因為我整過月曆卡就幾好~

http://hk.myblog.yahoo.com/####]http://hk.myblog.yahoo.com/#### ...

原來比人block左
.com/ 後打Forest Graphic
不要有空格
應該睇到

[/url]

別墅

can't see
原文章由 natalielin 於 07-10-14 01:54 發表

原來比人block左
.com/ 後打Forest Graphic
不要有空格
應該睇到

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 親子達人勳章

原文章由 natalielin 於 07-10-14 01:48 發表

http://hk.myblog.yahoo.com/####]http://hk.myblog.yahoo.com/#### ...

你整過月曆卡呀?請問你點聯絡BLOG主??

我都想整呀...TKS

首頁

尾頁

跳至