跳至
[澳門] BB髮型屋

首頁

尾頁

禁止訪問

BB髮型屋

男爵府

Re: BB髮型屋

我就帶囡囡去我自己整髮個問salon ga.......
太陽伯伯起得早, 拖主寶寶做早操.........e, 寶寶不見了, 在園裏一二一二做早操......... :-D  :-D  :-D

子爵府

我帶個女去創造者,佢有架所謂既電單車俾小朋友坐住剪架,不過我個女都係不停咁飲泣

而且我覺得都好貴,成$100

別墅

我就係知我個女出去剪會驚, 所以一直自己剪, 雖然佢都有小小反抗, 但係係屋企易控制, 我試過好多方法, 最後發現我個女好中意玩水, 我就係廁所開盆水比佢玩, 我就快快手同佢剪, 都叫ok啦, 你可用佢中意既野分散佢注意力, 甘你就可為所欲為啦
同埋我唸到小朋友大d就會無甘驚, 到時又貪靚, 可能調反轉要你同佢去salon剪.

禁止訪問

男爵府

Feliz你同囡囡剪得個" IAM " 好齊呀 , 我之前都試過自己同囡囡剪, 不過剪到一"AM"一"FAT"好agry :-( :-( :-( 吾感自己在幫囡囡剪髮啦
Felizkitty 寫道:
我就係知我個女出去剪會驚, 所以一直自己剪, 雖然佢都有小小反抗, 但係係屋企易控制, 我試過好多方法, 最後發現我個女好中意玩水, 我就係廁所開盆水比佢玩, 我就快快手同佢剪, 都叫ok啦, 你可用佢中意既野分散佢注意力, 甘你就可為所欲為啦
同埋我唸到小朋友大d就會無甘驚, 到時又貪靚, 可能調反轉要你同佢去salon剪.
太陽伯伯起得早, 拖主寶寶做早操.........e, 寶寶不見了, 在園裏一二一二做早操......... :-D  :-D  :-D

首頁

尾頁

跳至