跳至

首頁

尾頁

男爵府

今朝真係比條交通make me and husband very 嬲

太陽伯伯起得早, 拖主寶寶做早操.........e, 寶寶不見了, 在園裏一二一二做早操......... :-D  :-D  :-D

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

Re: 今朝真係比條交通make me and husband very 嬲

男爵府

Re: 今朝真係比條交通make me and husband very 嬲

都話吾關你事lor........... 你check mail如果你吾明lunch time call me la..........
太陽伯伯起得早, 拖主寶寶做早操.........e, 寶寶不見了, 在園裏一二一二做早操......... :-D  :-D  :-D

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

個條交通攪咩鬼呀,人地泊米標位都要話,有無攪錯呀

大宅

Please tell me the story!

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

做乜一早咁嬲?

d交警..唔係好少一早做野架喎

男爵府

事情係咁.........我老公朝朝都車到我同eunice係nursery門口我地就落車上去, 今朝都係一樣不過岩岩落車就有條交通揸主架motocicle過黎, 咁老公迷整一整隻手好似爹是好快好快咁, and then 老公put咗去米標位, 個交通就過去老公到吾知講咗dセ, and then 我老公就話佢, 我都好快and 比哂手你又冇車在主, d車係哂行人路你又吾去抄.........and then個交通話我知你地都con時間不如都吾好哂大家時間啦....最好笑個交通講咗一句我想教育我老公 講野都吾經大腦咁得閒就去x聯,x正個到睇下啦.......

大宅

2019新春慶豚圓 畀面勳章

依家d澳門差佬真係好勤力... 我見而家好多車佢地都"塔"埋添呀

話時話 我聽人講響macau被抄牌係唔駛理 唔駛交罰款既 係咪 我老公既同事俾交通抄左10幾張都無理

MegumiSan

妳女好得意 得閒再換多d update既相

大宅

花花﹐
嘩﹐個交通同你老公咁好傾啊。。。

祈兒﹐
BB笑真係好得意。
你個仔夠靚lok!

P.S. I already voted for him lah!

伯爵府

waa,vv,您個女勁似您

伯爵府

pk交通,無x用,政府車吾敢抄,click in

伯爵府

我覺得佢地好欺善怕惡ga,查証就吾q查我老公,pk

珍珠宮

認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

deleted

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

bala..你影架?

不過政府車佢地一迥都唔抄架啦...
如果d交驚得閒黎我屋企樓下抄下就好囉

伯爵府

歌日老公落樓下買雪糕比我食,見到影ga

仲唸住post出離,會比d差佬哥哥小tim,點知無人出離
歌到d人文化水平好底,話差佬的不是會比人用粗口問侯

大宅

以前係度泊真係無人理架。。。
嘩而家攪成咁。等錢洗。

大宅

BABALALA 寫道:

食咩雪糕啊﹖ Ben and Jerry??
好掛住啊。。。所以尋晚都去入左D貨。

P.S. 又要話埋比人聽老公買雪糕﹐ 知你地sweet sweet la.

男爵府

澳門街d死交通係咁架啦!把口死臭串 有次我去寶龍個間m記買早餐,已經俾晒錢架啦,一見有交通來到我已經用最快既速度走出去........你o地知啦大肚婆可以幾快呢!點知個死野話:“你都好利害呀!我係你部車後面等左一陣你都唔出來,等到我就來寫簿你先至出” 哼我都費事同佢講 :tongue: 正賤人

大宅

2019新春慶豚圓 畀面勳章

MegumiSan 寫道:
[quote]
BABALALA 寫道:

食咩雪糕啊﹖ Ben and Jerry??
好掛住啊。。。所以尋晚都去入左D貨。

P.S. 又要話埋比人聽老公買雪糕﹐ 知你地sweet sweet la.
[/quote]

話時話 virgin妳做左我左鄰右里未者

Ben and Jerry :-( 邊樹有得賣架 有無haagen daz咁好食架 有無coffee flavour架

大宅

蝦大肚婆的人﹐比雷公劈﹗

首頁

尾頁

跳至