跳至

首頁

尾頁

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

fa, 對唔住,請你原諒我啦~

我知你一定好嬲我架la :cry:

真係好唔好意思,今朝老公趕住返工都無留低理論

我就更傻,我仲諗緊點解會抄你地架車,點不知老公依家啱啱打電話俾我,我先知原來係抄我地架車 我真係蠢 唔好意思要攪到你同你honey

老公話要報答你地,想呢個weekend請你地食飯,你睇下你地星期六定星期日晚邊晚得閒丫

男爵府

Re: fa, 對唔住,請你原諒我啦~

你係吾係咁呀, 你同我講sorry我就真係嬲啦....... :tongue:
太陽伯伯起得早, 拖主寶寶做早操.........e, 寶寶不見了, 在園裏一二一二做早操......... :-D  :-D  :-D

子爵府

我老公講左俾我聽話係因為我地,之後我成朝我個心都唔安落呀 :-( d野做到亂哂龍添!連同事都話我心不在然!

anyway, 今個week既約會都可以照樣不變,請你食飯都係應該架,個溫雪嵐成日打攪你地

男爵府

我都話咗吾關你地事ga, 條交通係想教育我公, short short地.............

太陽伯伯起得早, 拖主寶寶做早操.........e, 寶寶不見了, 在園裏一二一二做早操......... :-D  :-D  :-D

子爵府

咁你諗下我地呢個禮拜既約會la

男爵府

AA就可能出, 你地比錢就no way :tongue:

子爵府

出黎先再講la :tongue:

首頁

尾頁

跳至