跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 DHA勳章

你地BB重有冇流口水?

我個仔出齊牙仔咁濟, 但重成日口水長流, 每日起碼10條口水肩+10多條紗巾 :-(
主 賜 平 安

侯爵府

Re: 你地BB重有冇流口水?

流口水就無乜, 玩口水就時不時都有

大宅

metoo~~~
Cinnamon 寫道:

子爵府

我仔仔 係0512的. 同你仔仔一樣, 牙仔都出哂, 又係口水都係咁流呀.... 好彩知道仲有人陪佢啦.

ecling 寫道:
我個仔出齊牙仔咁濟, 但重成日口水長流, 每日起碼10條口水肩+10多條紗巾 :-(

複式洋房

有呀! 一曰換4-5條bib! 真係好奇怪! 有時加埋流鼻水,真係唔知抹得邊樣!
Welcome to visit Kolby & Cheryl's Blog
http://hk.myblog.yahoo.com/ilove-kachun

洋房

me too!!!!!

大宅

cecilau 寫道:
我仔仔 係0512的. 同你仔仔一樣, 牙仔都出哂, 又係口水都係咁流呀.... 好彩知道仲有人陪佢啦.

[quote]
ecling 寫道:
[/quote]
我囝囝又係,流個不停!

伯爵府

好媽媽勳章

唔知點解佢呢輪又流番口水喎
媽咪話係因為出大牙
係咪呢?

珍珠宮

熱血金章 睛靈勳章 BK Milk勳章

Me 3 ~~
有時仲專登吐d 口水響地下或者櫈上面,
然後係咁捽開佢 ~~
:tongue:

nancycheung 寫道:
[quote]

me too!!!!! [/quote]
最簡潔的一個抱擁, 也覺熱烘

首頁

尾頁