美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

激光脫毛一問

有冇人做左呀?

我上年問過bella脫小腿送腋下要$4xxxx, 好貴呀!

有冇人試過dermes or 變xD呀? 我想脫小腿+腋下, 呢兩間around幾多$$?

別墅

你可以上derms試第一次先,佢地第一次係free架!!
[email protected]

男爵府

請問痛唔痛架呢? derms可以一試, 至於變xd就咪攪
原文章由 cocopeggie 於 07-7-3 16:53 發表
你可以上derms試第一次先,佢地第一次係free架!!
[email protected]

別墅

我脫左upperlip都唔痛,ok架!
如果想試就email我啦!

複式洋房

dermes脫underarm全個療程要8000. 你係咪想知其他部份要幾錢? 我可以幫你問下我個consultant, 因為dermes有一個好處, 全程係一個consultant跟你, 同service和環境都唔錯. 我只係知如你join underarm plan, 再join其他部份, 係有discount. 好似underarm加upperlip好似係10250. 如你有興趣, 可以pm我.:lol:

民房

我果度脫underarm$4000咋喎.
部彩光機仲係'變靚d'果部,
好有保證.
你地果d好似咁貴咁o既...

複式洋房

係咪有媽咪pm過我呀~! 我唔識用新system唔覺意delete左呀!

複式洋房

請問涼d至去脫, 會唔會平d ka?

民房

I have my laser hair treatment in a doctor's clinic. very professional and caring,, a female doctor, very good
the package is attactive coz i have done in another doctor previously (laser facial),, my doctor is just 50% of the previous one,,

ok ,, the result is very good ar, no hair come out except those very fine hair,, have done for few times, just few black spot here, will disappear later as told by doctor,, hahai'm very happy now

民房

laser

Would u give me the the address, phone no of the clinic? What is the price for 1 part only(lower leg)? How many times to treat? Any black spots come out?

民房

脫毛

原文章由 dontworry 於 07-6-12 10:01 發表
有冇人做左呀?

有冇人試過dermes or 變xD呀? 我想脫小腿+腋下, 呢兩間around幾多$$?

dermes 在哪裹? [email protected]

民房

脫毛

原文章由 dontworry 於 07-6-12 10:01 發表
有冇人做左呀?

Where is demes? Any chinese name? [email protected]

民房

如果你想去bella做搵我!
可以平d ga~不過要係葵芳做

複式洋房

我今年暑假去菲律賓玩,諗住懶靚着比堅尼;所以6月底時去咗中環一間shop到做射頻脫毛,試做價都係$680。佢哋用果部機有果d叫elos技術架

而家d毛都甩得七七八八,生番出嚟得番果幾條小毛毛,仲係好幼嘅。我諗住下個禮拜脫第二次(我開咗4次course-腋窩,都係$2,500,如果脫小腿4次都係$4,500之嘛。)

首頁

尾頁

跳至