自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

好想打去廣管局投訴徐子珊嚇親人!!

唔知tvb點casting囉!! 徐子珊個樣已經衰, 仲要做到個角色咁樣!! 好多人都係, 一路睇, 一路鬧~~睇到個人好唔舒服!!
真係好不知所謂~~好想扯巴佢!!
PTU 唔係唔好睇, 但係一見佢出場就真係火都黎埋!! 加埋容小姐就更加想死!!
好希望apple daily睇到各forum既comments, 登一登啦!!

珍珠宮

2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

Re: 好想打去廣管局投訴徐子珊嚇親人!!

佢把聲好似有問題禁

發曬姣

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

她真係幾討厭呀 :tongue: :tongue: :tongue:

禁止訪問

大宅

唔止除小姐,連阿容小姐都醜得離奇
嚇到我唔敢再睇

男爵府

睇到都唔開胃,完全無興趣睇~~!

男爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章

littlefatc9 寫道:
唔止除小姐,連阿容小姐都醜得離奇
嚇到我唔敢再睇

Agree

珍珠宮

總之佢2個就係嚇人双花la
[img[img]

大宅

2019勳章

:tongue:

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

真係想打去complain.....會唔會唔受理架 ?

公爵府

畀面勳章

尋日難得坐定定係到睇, 真係一路睇一路鬧, 劇情已胡鬧架啦, 有咩理由個女黎搵阿媽, 個阿媽會走左去, 仲要徐咁橫蠻無理, 連吳出更都阻住都得, 點可以咁架, 唔打爆電視就有鬼
歡迎參觀『文。穎之家』
文文小公主Corliss出生於28/9/2006, 重2.99kg, 31/12/2008重13.4kg, 高85cm
小穎小王子Wayne出生於01/11/2007, 重3.5kg, 27/2/2009重11.8kg, 高78m, 頭圍49cm

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

子爵府

比條路人地行下啦.....

禁止訪問

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

算把啦..唔睇佢咪得囉..
一出場就轉臺~

伯爵府

伯爵府

大宅

Nix1828 寫道:
唔知tvb點casting囉!! 徐子珊個樣已經衰, 仲要做到個角色咁樣!! 好多人都係, 一路睇, 一路鬧~~睇到個人好唔舒服!!
真係好不知所謂~~好想扯巴佢!!
PTU 唔係唔好睇, 但係一見佢出場就真係火都黎埋!! 加埋容小姐就更加想死!!
好希望apple daily睇到各forum既comments, 登一登啦!!

唔洗咁誇張下話,要打去廣管局投訴?好似嚴重

大宅

投訴我就唔會,自己轉左睇atv雪山飛狐

我覺得無線好叻囉,咁多經典騎呢人共冶一爐
係我無本事欣賞o者

男爵府

真係好驚嚇. 佢個咀好似有d問題, 講野時好唔自然, 唔知想點咁.

首頁

尾頁

跳至
熱門主題