自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

好媽媽勳章

Re: 好想打去廣管局投訴徐子珊嚇親人!!

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

我同我一班朋友已經send左email去complain~
如果大家都不滿既都可以咁做~

http://www.hkba.hk/cn/complaints/forms.html

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

咁又唔洗咁激....係度鬧爆佢咪算囉

大宅

我基本上就有乜睇過, 因為我第一次睇嗰集就係講佢由外國返嚟香港搵呀媽, 聽到佢把聲就覺吵耳, 再睇見佢講野個嘴就轉台, 都唔知點解佢要嘟起個嘴講野, 唔好咁作狀, 自然d喇, 仲之一見出我就轉台架喇.

大宅

To be honest, I seldom watch TV especially "Jade" drama. "Luckily", I was forced (because of my mum) to watch half episode last week. Her acting is extremely exaggerated that I have ever seen from other actresses. Besides, the plot of this drama is "unreasonable"!

Has she joined the acting training provided by TVB after Miss HK? Although the comment seems too harsh, it's definitely true.

大宅

其實我地可以choose 唔睇呢個台嘅...我都turn off 左個電視機....佢又真係超級難頂嘅.....bk 咁出名...我唸佢都好快會知道 d feedback 咁差.....佢都會好唔開心架喇......
所以都真係 "比條路人地行下啦..... " ...

另一方面,"廣管局" 早前都表示過收到好多投訴係有關d 書本嘅,但係果d書本完全無抵觸到不雅條例架,其實咁樣係浪費緊佢地嘅 人力物力架,我地身為家長應該以身作則丫嘛.身教都好緊要架 ..

大宅

畀面勳章

emilykawaii 寫道:
好煩,好嘈,又誇張,d戲又屎,
個死人咀又肉酸,真係想兜巴星佢
:tongue: :tongue: :tongue:

侯爵府

子爵府

唔係唔想俾條路佢行下,
但無線可唔可以顧下d觀眾既感受架呢~
返到屋企都係想安安樂樂睇下電視, 輕鬆下啫,
唔洗咁樣黎瘧待觀眾呀嘛~ 俾條路d觀眾行下啦~

唔係盞d觀眾一係去左隔離台, 一係就熄機慳番d電費呀~

伯爵府

熱血金章 大廚勳章

佢唔係嘟起個嘴講野, 係生成咁

特務A 寫道:
我基本上就有乜睇過, 因為我第一次睇嗰集就係講佢由外國返嚟香港搵呀媽, 聽到佢把聲就覺吵耳, 再睇見佢講野個嘴就轉台, 都唔知點解佢要嘟起個嘴講野, 唔好咁作狀, 自然d喇, 仲之一見出我就轉台架喇.

水晶宮

大宅

[size=large]腰斬咗佢播過第二套好過啦, 再咁落去收視實跌破新低, 人家亞記來勢洶洶, 無記要好自為之喇!!

男爵府

她的角式又唔討好, 又煩擾, 睇見佢就 !

大宅

至弊係最劣嘅港姐呢!

cwmama2006 寫道:
港姐喎 唉........

子爵府

Hi Nix1828,

我路過見到您個post好match您個大頭相

徐小姐真係好似冇乜觀眾緣

Nix1828 寫道:
唔知tvb點casting囉!! 徐子珊個樣已經衰, 仲要做到個角色咁樣!! 好多人都係, 一路睇, 一路鬧~~睇到個人好唔舒服!!
真係好不知所謂~~好想扯巴佢!!
PTU 唔係唔好睇, 但係一見佢出場就真係火都黎埋!! 加埋容小姐就更加想死!!
好希望apple daily睇到各forum既comments, 登一登啦!!

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

haha.....都唔知點解今次咁火~~
之前欣宜我都係覺得得啖笑~~不過今次真係, 夜晚想relax下又聽到佢o係度嘈嘈幣!! 個角色真係一d sense都冇! 唔該唔好教壞細路!! 我都知我可以唔睇~但點解要我為左一個徐子珊而唔睇成套劇呢~~

丫頭 寫道:
Hi Nix1828,

我路過見到您個post好match您個大頭相

徐小姐真係好似冇乜觀眾緣

男爵府

我都係睇過一兩隻咋! 嚇親你你就唔好睇啦.人地都有呀媽生架.唔好話到人咁差.

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章

佢把聲好嘈, 佢淨係識得响套劇入面亂咁哎, 仲要放大喉嚨嗰隻, 真係好難頂.

男爵府

吳卓羲同徐子珊都差不多, 演技浮誇, 兩個打打罵罵, 好惡頂

伯爵府

熱血勳章

聽人講話雪山飛狐好睇喎, 等我轉

首頁

尾頁

跳至