跳至

首頁

尾頁

大宅

我想問幾時要由5餐轉4餐?

幾時先轉最好, 宜家亞b一日飲5餐4個hour一次, 點樣比佢轉4餐ths, 4餐又幾多安呢, 因為我打算飲奶飲到6個月先會比佢食其他野

大宅

Re: 我想問幾時要由5餐轉4餐?

食得好好地,仲咩同阿b轉餐數呀

大宅

其實好睇你呀b訓到幾點, 如果佢朝早可以訓到9點幾既, 而夜晚又係9點幾10點訓既, 咁4個鐘一餐, 咪食4餐囉, 但我呀b就唔係啦, 6點起身搵奶食, 夜晚就9點幾10點訓, 所以一定要食4餐, 我覺得唔駛刻意同佢轉4餐啦, 佢要食既, 咪由得佢食囉...

侯爵府

yeah yeah agree agree..

B 仔仲係靠流質食物... 所以好易肚餓... 所以我都覺得唔好太刻意...

karryho 寫道:
其實好睇你呀b訓到幾點, 如果佢朝早可以訓到9點幾既, 而夜晚又係9點幾10點訓既, 咁4個鐘一餐, 咪食4餐囉, 但我呀b就唔係啦, 6點起身搵奶食, 夜晚就9點幾10點訓, 所以一定要食4餐, 我覺得唔駛刻意同佢轉4餐啦, 佢要食既, 咪由得佢食囉...

複式洋房

我隻豬 B 今個月頭就自己轉

大宅

ths all
看來我亞b都係要食5餐佢7:00起身食到11:00日日都係

大宅

係囉, 既然你呀b都咁有規律, 咁又何必刻意同佢轉呢, 咪由得佢囉, 佢大大下, 自然會訓得多, 咁又會食小一餐架啦...bb仔既野, 唔駛迫佢架, 知道嘛..........

首頁

尾頁

跳至