跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有無人用緊NEPIA (Do Re Mi)的尿片?

我係吉之X同超市都見到有得買﹐但係有兩款包裝,
請問知唔知有乜分別??????

男爵府

Re: 有無人用緊NEPIA (Do Re Mi)的尿片?

好似係香港版同日本版wor,有個bb真人相係香港版囉
http://nepia.smeitrade.com/showroom/user/1123392494370/gallery/b_1129919626388.jpg

複式洋房

咁這個牌子好唔好用呀??
係咪日本版好D??
係咪好用過HAGGIES呀?

大宅

環保接龍勳章

我一直都係卓越買日本版;好正!之前用過Pampers, Fitti, Huggies 都唔鍾意;Goon好少少。

Jusco 個網頁做緊discount喎

2007Cat 寫道:
係咪日本版好D??

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章

好!
暫時未用過香港版
一定係, Huggies用到我BB個pat pat 生粒粒, 好彩發現得快, 拿拿聲查cream至冇事

2007Cat 寫道:
係咪日本版好D??

子爵府

我用緊香港版呀(即係有個真BB印係度果隻)
我覺得好好用呀,不過就厚左少少囉。
但係香港版都係MADE IN JAPAN架!

複式洋房

請問靚媽咪, 卓悅買ge 係咩版呀??
B&M買ge 係咩版呀??

大宅

我又想問:
吉吉島賣
只許周官放火 不許百姓點燈

複式洋房

卓悅的係日本版。

首頁

尾頁

跳至