自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

點解唔見左個pccw家居電話舊客續約嘅post嘅?

今朝重睇緊,點解而家冇左,攪乜呀

複式洋房

Re: 點解唔見左個pccw家居電話舊客續約嘅post嘅?

tt1958 寫道:
今朝重睇緊,點解而家冇左,攪乜呀

係喎. 我都搵唔返. 係唔係delete左?

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我都想知 :-(

別墅

Re: 點解唔見左個pccw家居電話舊客續約

好明顯係比版主delete

民房

Thanks a lot!

但點解板主要deleted呢個話題呀?

男爵府

大宅

Thanks
[img align=left]http://b4.lilypie.com/Lgmcp8.png[/img]

大宅

請問如果唔 cut 線, 會有咩優惠?

謝謝!
Hei-Hei

男爵府

我擒日打1000問過

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我一個星期前寄cut form
佢地都係比這個優惠:
1年約
第1,2,3,7,8,9個月免費;
其餘每月$88;
送來電等待及來電顯示
填完問卷,有以下禮品:
直立式風線or電水壺 or
百老x 戲院$200 coupon
扣埋禮品(我要百老xcoupon),每月平均$27
同之前平均$24差唔多啦。
我續左1年約啦

別墅

ming2,

佢地offer你個plan為起都要$4x,咪同我地一樣囉!
$88*6/12 = 平均$44!
佢無計到form囉$200禮品,因為唔係佢得等送,唔填就無架啦!

bobomegan

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

pccw~~pm

thanks~~

他有很多優惠, 會choice 最抵的比你~~
你話~~(梁小姐)~~介紹就可以有超抵plan~~thanks

PCCW(家用固網電話) 新客�轉台有優惠~~!!!
1.) 送 750分鐘~手提電話分鐘
2.) 送 100分鐘 IDD
3.) 送 CALL WAITING/來電顯示
4.) 送精美禮品
5.) 有回贈
~~有其他優惠~~~不能盡錄~~
以上 PLAN:~詳情請跟SALE傾傾~~將到約更有特別優惠

now寬頻~nevigator~ ~~大約~$253
個人獨享6M-8M,送NOW 電視台
仲送750分鐘 PCCW手提電話分鐘SIM CARD~~
如果用AUTOPAY,仲送LOGITECH 最新無線KEYBOARD& MOUSE($ 880)~~

PCCW 手提電話PLAN 轉台/新客戶

$104 ~~1000網外/600網內
送 4000分鐘NOW
$132~~2000網外(如果轉台 2400網外)/2000網內
送 8000分鐘NOW

如果預繳 $500,還送電話,$500會每月回贈比
[size=x-large]HERO~~BB~!!! :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D [size=medium]HEROHERO~~^_*

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我是舊客户
到期日期係10月21日,
我洗唔洗9月頭打去pccw叫sales寄份cut form比我呀?
請教下我點做好?~~~
thx

珍珠宮

大宅

2019勳章

我都想知呀,請pm資料俾我,thx~~
熙媛BB,熙倫BB

男爵府

醒目開學勳章

請pm Sales contact 我

男爵府

2019勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章

有冇人有個 sales 電話呀, 請 pm 我啦。
梁媽媽

別墅

我在五月交左cut form, 差不多成 2 weeks才call 我, offer 了一年約,惠康coupon, 尊上會分,計計埋埋都要平均$37.5一個月, 無得再平.

首頁

尾頁

跳至