跳至

首頁

尾頁

大宅

第時仲會唔會去360?

我之前成日叫我老公去佢都唔肯,話佢D嘢都未整好,好危險,點不知佢真係跌埋落街,真係唔使去。
[url=][/url]

男爵府

Re: 第時仲會唔會去360?

尋晚見個新聞真係嚇親,真係冇諗過會成架跌落嚟....第一個反應係好彩裡面唔係載緊人,如果唔係個後果不堪設想;第二個反應係好彩我之前已經同jerry仔坐過,依家就算之後冇得坐都冇所謂

不過呢個360吊車真係幾渣,由一開始都已經久唔久就有事......大家都唔好恨坐喇

子爵府

我之前都叫老公一齊去架,佢又係話部野唔惦...佢日日返工都要去機場返工,唔想放假都入去喎,所以遲遲都唔肯去。 而家真係唔使去啦。 :-(

大宅

我知個 [ ] 字點寫,
一定唔會去, 由開始到現在都未諗過去坐,
現在就更加啦 !

男爵府

比$我我都唔坐呀!
唸起都 .......

大宅

我老公話响架吊車度好悶, 唔肯同我去.........依家更加唔去喇~~

呢單野真巴閉, 好似話全球第六宗, 真

大宅

me too.
我對我的人生充滿希望

美心 寫道:
我知個 [ ] 字點寫,
一定唔會去, 由開始到現在都未諗過去坐,
現在就更加啦 !

子爵府

本來之前想同個女去試下坐,叫咗好耐老公都唔得閒去,點知而家就咁.........其實我唔坐仲好,因為我連海洋公園個個都怕怕架,上次同瑤瑤去,我一坐上去就頭暈作嘔,透唔到氣......如果我坐360個個我都唔知點算呀!

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

[size=large]之前都想帶momo去坐下嘅, 但360試過行行下停咗幾個鐘, 已經都怕怕哋. 而家仲成架跌咗落嚟, 仲邊敢諗去搭呀 嫌命長咩 :tongue: :tongue: :tongue:

大宅

之前都諗住去, 不過老公話唔好,所以一直都無去,點之發生呢單野,老公話好彩無去咋。

~~~海洋公園咁多年都無事,360真係好渣。

大宅

一句到尾, 專車接送+免費都一定唔坐!!

大宅

如果要坐都坐海洋公園d 吊車, touchwood 佢地咁多年都無試過有大件事發生...

別墅

見到段新聞都嚇親 ,冇奶油咁渣架,好似check左幾日就成架跌落黎,真係 ,好在冇載人,如果唔係又多單悲劇

我之前都想去吓,不過而家諗都唔敢諗啦 :tongue: ,咁鬼"牙煙".

別墅

複式洋房

怕怕 lu

大宅

唔好搞!

首頁

尾頁

跳至