自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

低因咖啡

請問有無人知道什麼叫做低因咖啡 同埋係邊度有得買架 ?-( ?-( ?-( 唔該晒

男爵府

Re: 低因咖啡

咖啡含有咖啡因,有提神作用,低因咖啡即係咖啡因含量低的咖啡,如果杯裝的,Stxxbuxxs 同 Pacxfxx Coxxee都有,如果係即溶咖啡,應該大的超市都會有。

大宅

THNKS A LOT

版主

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

咁係咪有無咖啡因既咖啡﹖想飲但唔"受"得咖啡因

男爵府

yes, you can buy decafinated coffee.

小草 寫道:
咁係咪有無咖啡因既咖啡﹖想飲但唔"受"得咖啡因

伯爵府

2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

係呀! 我都係好鍾意咖啡, 覺得聞同飲都好香, 但係飲親就心跳心痛, 所以去Pacifix Coffee, 我係買decaf 既.

版主

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

遠在天邊近在眼前,原來我返工附近有間Pacific Coffee Thanks!

你飲開邊種﹖Espresso Decaf, Colombian Decaf, Costa Rican Decaf

YongXin 寫道:

係呀! 我都係好鍾意咖啡, 覺得聞同飲都好香, 但係飲親就心跳心痛, 所以去Pacifix Coffee, 我係買decaf 既.

伯爵府

2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

我好鍾意任何朱古力味既野, 所以我既選擇係比較低能既 ---- 一定係 tall decaf Mocha 加 cream.

小草 寫道:
遠在天邊近在眼前,原來我返工附近有間Pacific Coffee Thanks!

你飲開邊種﹖Espresso Decaf, Colombian Decaf, Costa Rican Decaf

首頁

尾頁

跳至