跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

大家唔好買呢隻牙仔餅呀>.<

我上wk買左享x牙仔餅比包包試,但見佢啜啜下猛law塊餅"亨"地,甘我米law黎試下,嘩,離晒"浦",硬過石頭,仲耍超難食 後尾都係比番明治波波餅佢食,勁好味,我同大仔都一齊爭食

禁止訪問

Re: 大家唔好買呢隻牙仔餅呀>.<

男爵府

婷婷都係啜兩野就已經丟咗落地
未經本人許可, 不得轉載

男爵府

畀面勳章

blytheBB:
喺B&M on-line shop buy架, 阿包末有牙,不過比佢啜下之麻,都係明治D餅入口即溶好味
blytheBB 寫道:
ling1211,
邊度買到明治波波餅,
椅,你LINE囡有牙LA 咩??

男爵府

畀面勳章

lulu:
D BB真係識食
Lulu皇后 寫道:
婷婷都係啜兩野就已經丟咗落地

伯爵府

我都買咗比卓晞仔食, 佢妹吓妹吓會林呀, 味道係麻麻地, 不過比佢咬吓都好呀, 另外我都買咗星星餅比佢食, 隻士多啤梨味好香呀

ling1211 寫道:
我上wk買左享x牙仔餅比包包試,但見佢啜啜下猛law塊餅"亨"地,甘我米law黎試下,嘩,離晒"浦",硬過石頭,仲耍超難食 後尾都係比番明治波波餅佢食,勁好味,我同大仔都一齊爭食

大宅

我先先都想買henxx, but 最後貫咗日本brand.

ling1211, 我想像緊你bb當時ga 情況, "佢啜啜下猛law塊餅"亨"地", 佢好smart呀, 知道太hard, 要"亨"吓先食到~~

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我都諗住買黎比佢咬下...好采你post左唔好味..thz~都係d芝士餅同波波餅好味

複式洋房

我都買咗,一盒好多條.仲未食完
係好硬但妹妹下會林D,都食到.不過阿B好快會跌咗條餅.
next time, will not buy this brand again.
may try Healthy Time Organic Teething Biscuits.
我的小天使 ~ Howard 仔仔 於2006年11月13日出世啦!

男爵府

畀面勳章

domcheng:
我試完嗰刻都係甘諗
domcheng 寫道:
ling1211, 我想像緊你bb當時ga 情況, "佢啜啜下猛law塊餅"亨"地", 佢好smart呀, 知道太hard, 要"亨"吓先食到~~

男爵府

畀面勳章

howard,fung:
雖然話妹妹下會林D,但我試完後law第2塊諗住比佢試多次,點知阿包好識野,知5好味,一隊塊餅埋佢,佢就堅持擰咩面,緊閉佢張櫻桃小咀,1副誓不屈服"精神,真係吹佢5脹

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

我都比個bb食,真係好硬,食幾下就唔要,
依家食森永好啲,冇咁硬,bb都食到!

複式洋房

我都買咗,一盒好多條, 真係硬到好似石頭噤, 亞囡囉來玩, 當左玩具......... :-( :-(

大宅

我都買左幾盒呀, 我通常用黎比佢係我地食飯既時候比佢妹, 因為貪佢夠"硬"哈哈(差唔多硬過塊石頭) 咁佢妹下妹下到我地食飽飽佢就唔會發皮四, 因我地有得食時佢都有得食, 我地比過米餅佢食, 唔駛幾分仲食哂一塊跟住就發皮四, so我地成日都比佢食"硬餅餅", 佢有心機時真係會妹到d餅餅食架

男爵府

醒目開學勳章

男爵府

醒目開學勳章

我就買左Healthy Time呢隻, 都係好硬架, 而且好大陣味, 我聞到都覺得唔好味, 又試過咬, 但係咬唔開, 阿B都係食食下跌左落地, 好似唔鐘意食囉!
[quote]
howard1113 寫道:
我都買

男爵府

醒目開學勳章

我就買左Healthy Time呢隻, 都係好硬架, 而且好大陣味, 我聞到都覺得唔好味, 又試過咬, 但係咬唔開, 阿B都係食食下跌左落地, 好似唔鐘意食囉!
[quote]
howard1113 寫道:
我都買

複式洋房

OH no. 我已經買咗Healthy Time - 仲2盒添!
原味及Maple favor
我的小天使 ~ Howard 仔仔 於2006年11月13日出世啦!

大宅

其實顧名思義叫牙仔餅, 係用來比bb上牙癢, 唔係比佢地真係食. 現階段bb不適宜吃太多餅乾. 反而我覺得享x牙仔餅比bb 妹下妹下, 練習耐性都好呀. 我大女當初都食享x牙仔餅架.

ling1211 寫道:

伯爵府

我又係有時趁我哋食飯比佢妹吓, 唔洗睇完我哋食, 而佢又無得食, 不過我通常都會喺我哋食飯前比粥仔佢食先, 咁佢食飽咗就唔會扭食

chuchu_ 寫道:
我都買左幾盒呀, 我通常用黎比佢係我地食飯既時候比佢妹, 因為貪佢夠"硬"哈哈(差唔多硬過塊石頭) 咁佢妹下妹下到我地食飽飽佢就唔會發皮四, 因我地有得食時佢都有得食, 我地比過米餅佢食, 唔駛幾分仲食哂一塊跟住就發皮四, so我地成日都比佢食"硬餅餅", 佢有心機時真係會妹到d餅餅食架

首頁

尾頁

跳至