跳至

首頁

尾頁

男爵府

各位會買邊隻尿片比BB呢 ?

我第一胎係用pampers, 但e+好多mami話o吾好用, 因為轉o左去大陸做, o甘想問o下各位mami唸住比bb用邊隻片片o牙?????

大宅

Re: 各位會買邊隻尿片比BB呢 ?

我買左nepia妮飄,聽講幾乾爽

男爵府

我諗住買huggies

大宅

我都買咗兩包huggies NB 唸住比蝦仔試吓先再算!!

Welcome to my blog蝦仔媽媽

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 叻叻勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 育兒性格勳章

我就買番pampers NB, 因為D fd多數都係用佢, 話都ok既。

大宅

我用大王Goo.N

大宅

我會買妮飄~~

別墅

我會買pampers NB 試用先.

男爵府

我終於買o左unicharm片片, 因為有好多bk mami話好好, 同埋呢隻片片有個"lup"位係比nb baby o吾驚整倒池帶.

大宅

Where can I get Unicharm? Bonjour online?

男爵府

我今日係manning同藥房都搵唔到huggies初生o既,但都係諗住買呢個牌子

大宅

我前日買晒 pampers 同 huggies 的 NB 返來試吓 個feel, 個人鍾意 huggies 多d, 個彈性腰圍又好似幾好, 不過 huggies NB 無新的尿濕顯示, 都唔知點, 唔通好似個friend 咁聞吓有冇臭臭?? 所以都係唔知邊隻好, pampers 如果唔係俾d mami 彈得咁緊要我都唔駛煩, 惟有係等豬bb 出世後用過再決定買邊隻啦.
十月變形記: http://hk.myblog.yahoo.com/bibu-fish

男爵府

十月變形記

huggies我搵唔到初生黎睇o下呀!

大宅

pomuimui:

有冇去屈人寺睇過? 不如試吓附近的藥房?

huggies 有 "原產地韓國" 的字樣, 但pampers 搵唔到 made in 邊度.
十月變形記: http://hk.myblog.yahoo.com/bibu-fish

大宅

十月變形記 :

雖然我買咗兩包huggies NB試試, 不過睇真又真係無尿濕顯示喎!

不過名位mami:

我買咗今期周敏敏同倪震震做封面嘅西方新地, 入面有個huggies嘅廣告, 話佢地有隻新出嘅片片係有尿濕顯示架, 仲有個申請表比你記去攞試用裝添, 只要有懷孕証明就可以啦! 送完即止, 我都寄咗啦, 你地都可以試試!!

男爵府

i brought at Bonjour shop

oldpiece 寫道:
Where can I get Unicharm? Bonjour online?

大宅

名位mami:

唔駛本雜誌啦! 原來有人將張申請表post咗上自由報料度呀!
click here

[quote]
蝦仔媽媽 寫道:
十月變形記 :

雖然我買咗兩包huggies NB試試, 不過睇真又真係無尿濕顯示喎!

不過名位mami:

我買咗今期周敏敏同倪震震做封面嘅西方新地, 入面有個huggies嘅廣告, 話佢地有隻新出嘅片片係有尿濕顯示架, 仲有個申請表比你記去攞試用裝添, 只要有懷孕証明就可以啦! 送完即止, 我都寄咗啦, 你地都可以試試!!

民房

我俾bb用初生unicharm ,聽朋友介紹話ok wow~

別墅

我買左2包huggies new born,係惠康買既禮盒裝,有2包new born尿片,1盒baby wipes,送口水肩同手套,$150,我而家儲緊印花,順便又可以送貨。

首頁

尾頁

跳至